Formula 1: Ο «ιδιοκτήτης» Χάμιλτον στο πλευρό της ομάδας του στο NFL

Formula 1: Ο «ιδιοκτήτης» Χάμιλτον στο πλευρό της ομάδας του στο NFL
Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της F1 στο Τέξας, ο Λιούις Χάμιλτον παρακολούθησε από κοντά αγώνα της ομάδας του στο NFL, Denver Broncos.

O επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, δεν κρύβει τα άπλετα ενδιαφέροντά του μακριά από τις πίστες. Ο 37χρονος Βρετανός ασχολείται με τη μουσική, τη μόδα, ενώ δημιουργεί οργανισμούς όπως το Mission 44, για να βοηθήσει νέα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Στον επιχειρηματικό τομέα, ο Χάμιλτον είναι επίσης αρκετά ενεργός και πρόσφατα έγινε συνιδιοκτήτης της ομάδας του NFL (National Football League), Denver Broncos. Μάλιστα, με τη Formula 1 να επισκέπτεται αυτή την εβδομάδα τις ΗΠΑ και το Τέξας, ο οδηγός της Mercedes-AMG, δεν έχασε την ευκαιρία και υποστήριξε την ομάδα του από κοντά στον αγώνα με τους Los Angeles Chargers.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Βρετανός δέχθηκε δώρο μία εντυπωσιακή μπάλα του NFL, με το «Sir Lewis Hamilton» να την κοσμεί, μαζί με τη φράση: «Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Broncos».

Λιούις Χάμιλτον

Με ανάρτησή του στα social media, o Χάμιλτον έγραψε για την πρώτη του εμπειρία ως συνιδιοκτήτης των Broncos: «Ολοκλήρωσα το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα εχθές. Η ατμόσφαιρα ήταν τρελή και ανυπομονώ για την επόμενη».

Οι Denver Broncos είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του NFL, έχοντας κατακτήσει τρία Super Bowl. Μάλιστα πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς, τόσο για την Πολιτεία του Κολοράντο, όσο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής γενικότερα. Το καλοκαίρι, η ομάδα εξαγοράστηκε από τo Walton-Panner Group έναντι του αστρονομικού ποσού των 4,56 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει πωληθεί ομάδα στην ιστορία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη επιχειρηματική δράση του Χάμιλτον στο 2022, μιας και νωρίτερα μέσα στο έτος, συμμετείχε μαζί με τη φίλη του και θρύλο των court του τένις, Σερένα Ουίλιαμς, στο σχήμα του Μάρτιν Μπρόουτον, που είχε επιχειρήσει να εξαγοράσει την ομάδα της Premier League, Τσέλσι. Ωστόσο, το εγχείρημα αυτό απέτυχε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!