Λούις Χάμιλτον και Σερένα Ουίλιαμς «χέρι-χέρι» στην κούρσα για την ιδιοκτησία της Τσέλσι

Λούις Χάμιλτον και Σερένα Ουίλιαμς «χέρι-χέρι» στην κούρσα για την ιδιοκτησία της Τσέλσι
Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 -και οπαδός της Άρσεναλ- Λιούις Χάμιλτον μαζί με τη σταρ του τένις Σερένα Ουίλιαμς είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε κοινοπραξία που θέλει να αγοράσει την Τσέλσι.

Νέο επεισόδιο και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές στο σίριαλ για τη νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι. Οι μνηστήρες για το μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ του Λονδίνου είναι πολλοί και η εποχή Ρομάν Αμπράμοβιτς στους «μπλε» φαίνεται πως έχει φτάσει στο τέλος της. Η προθεσμία για την καταβολή προσφορών για την αγορά της Τσέλσι ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και τα ονόματα που εμπλέκονται στην εξαγορά της βγαίνουν σιγά-σιγά στη δημοσιότητα.

Μία μεγάλη προσωπικότητα που φαίνεται να εμπλέκεται στην εξαγορά της ομάδας είναι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG, σύμφωνα με το Sky News φαίνεται πως είναι ένας εκ των επενδυτών της κοινοπραξίας που ηγείται ο πρώην πρόεδρος των Λίβερπουλ και British Airways, Σερ Μάρτιν Μπρόουτον.

Hamilton

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Χάμιλτον αναμένεται να καταθέσει 10 εκατομμύρια λίρες στο εγχείρημα του Μπρόουτον να αναλάβει τα ηνία της Τσέλσι. Στη λίστα των πιθανών επενδυτών είναι και η Αμερικανίδα σταρ του τένις, Σερένα Ουίλιαμς, που έχει μάλιστα εξαιρετικές σχέσεις με τον οδηγό της Formula 1.

O Χάμιλτον πραγματοποιεί ακόμη μία εξωαγωνιστική κίνηση και θέλει τώρα να εμπλακεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που η κοινοπραξία πετύχει, δεν αποκλείεται ο 37χρονος Βρετανός -που δηλώνει οπαδός της Άρσεναλ- να βρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!