Καρίμ Μπενζεμά: Η εκπληκτική συλλογή supercars του νέου «Βασιλιά» των γηπέδων

Καρίμ Μπενζεμά: Η εκπληκτική συλλογή supercars του νέου «Βασιλιά» των γηπέδων
Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας διαθέτει ένα από τα πιο… ακριβά γκαράζ στον κόσμο, με αυτοκίνητα που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Επί χρόνια ο Καρίμ Μπενζεμά βρισκόταν στη… σκιά ποδοσφαιριστών όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε ηλικία 34 ετών, ο Γάλλος επιθετικός με την αλγερινή καταγωγή βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Τα όσα πέτυχε μέσα στο 2022 δεν μπορούσαν να περάσουν «απαρατήρητα» και η Χρυσή Μπάλα κατέληξε δικαιωματικά στα χέρια του.

Έχοντας συχνή παρουσία στα social media, ο Μπενζεμά φωτογραφίζεται κάθε τόσο με τα νέα του τετράτροχα αποκτήματα. Όπως συμβαίνει με ποδοσφαιριστές του βεληνεκούς αλλά και των απολαβών του φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, το γκαράζ του γεμίζει κυρίως από εξωτικά supercars.

Δείτε ακόμα: Καρίμ Μπενζεμά, ζούμε στην εποχή σου!

Ξεχωρίζει η Chiron. Ο Μπενζεμά έχει… αδυναμία στην Bugatti και παλαιότερα είχε αποκτήσει την Veyron των 1.001 ίππων. Πλέον στην κατοχή του βρίσκεται το νέο hypercar της γαλλικής μάρκας, η Chiron με 1.500 ίππους και τιμή που ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Καρίμ Μπενζεμά

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής κατέχει επίσης αρκετές Ferrari (ανάμεσά τους μία 458 Spider, μία 599 GTΟ και μία F12 Berlinetta), μία Lamborghini Aventador, μία McLaren 765 LT αλλά και αρκετές Mercedes-AMG. Από τα σπανιότερα κομμάτια της συλλογής του είναι η Mercedes SLR McLaren.

Καρίμ Μπενζεμά

Βέβαια ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει στην κατοχή του εταιρικό αυτοκίνητο από την Audi. Η γερμανική μάρκα είναι χορηγός της ισπανικής ομάδας και παρέχει στους παίκτες των Μερένγκες όποιο μοντέλο επιθυμούν. Το 2017 ο Μπενζεμά επέλεξε το σπορ RS 5 Coupe, ενώ το 2021 στράφηκε προς SUV, και συγκεκριμένα σε ένα Q5 quattro.

Καρίμ Μπενζεμά

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!