Η «παράγκα» της FIA έφτασε στην Πατησίων

Η «παράγκα» της FIA έφτασε στην Πατησίων
Σε... ειδική αποστολή στη χώρα μας η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, η οποία «εθεάθη» στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τελευταία 24ωρα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν με την παραβίαση του ορίου δαπανών από τη Red Bull Racing, όλοι περιμένουν από τη FIA να επιβάλλει τις αρμόζουσες ποινές. Όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού μας άφησε στο σκοτάδι, διότι δεν ενημέρωσε σχετικά με το μέγεθος της παρανομίας των «ταύρων», ενώ φρόντισε να τα κάνει… μαντάρα μία ημέρα νωρίτερα, στην Ιαπωνία, όπου ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απαιτεί εξηγήσεις, η FIA προσπαθεί με κάθε τρόπο να βελτιώσει τη λειτουργία της. Για το λόγο αυτό έστειλε μυστικούς... πράκτορες σε αποστολή στην Ελλάδα, για να βρουν το «Άγιο Δισκοπότηρο» της συνέπειας, σταθερότητας και διαφάνειας.

Όμως το σχέδιο δεν λειτούργησε όπως περίμεναν, μιας και το όχημα της παγκόσμιας ομοσπονδίας με το ειδικό καμουφλάζ… ξεσκεπάστηκε. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία-ντοκουμέντο (πάνω), που τραβήχτηκε στην Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, ξέχασαν να αφαιρέσουν το κάλυμμα με το λογότυπο της FIA.

Πλέον έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι λόγοι που η FIA βρίσκεται στη χώρα μας, τι σχέση έχει η επίσκεψή της με τις παραβιάσεις του Budget Cap και πως αυτό επηρεάζει το μέλλον της Formula 1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αλήθεια, αργά ή γρήγορα θα λάμψει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!