Formula 1, Σιγκαπούρη: Ποινή για Ράσελ – Αυτό είναι το grid

Formula 1, Σιγκαπούρη: Ποινή για Ράσελ – Αυτό είναι το grid
H Mercedes-AMG άλλαξε τη μονάδας ισχύος του Τζορτζ Ράσελ και αυτό διαφοροποιεί τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της F1.

Το απογοητευτικό αγωνιστικό τριήμερο του GP Σιγκαπούρης συνεχίζεται για τον Τζορτζ Ράσελ. Ο Βρετανός είχε κακές κατατακτήριες δοκιμές, μένοντας εκτός από το Q3, καθώς ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον teammate του, Λιούις Χάμιλτον.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Ράσελ ανέφερε περίεργη συμπεριφορά από τη μονάδα ισχύος του και συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Τότο Βολφ, ο κινητήρας έδινε γκάζι ενώ ο οδηγός είχε αφήσει το πόδι του από το πεντάλ. Ως αποτέλεσμα, οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας πραγματοποίησαν πλήρη αλλαγή στη μονάδα ισχύος του Βρετανού, ο οποίος όμως ξεπέρασε το επιτρεπόμενο όριο εξαρτημάτων που ορίζουν οι κανονισμοί. Έτσι, ο Ράσελ θα εκκινήσει το Grand Prix Σιγκαπούρης από το pit lane.

Το grid του αγώνα άλλαξε μετά την ποινή του οδηγού της Mercedes-AMG. O Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari είναι στην pole position και θα εκκινήσει από τη δεξιά μεριά της πίστας, όπου είναι η αγωνιστική γραμμή. Ο Σέρχιο Πέρεζ που είναι δίπλα του θα έχει την εσωτερική, όμως είναι άγνωστα τα επίπεδα πρόσφυσης που θα έχει η ακάθαρτη μεριά της πίστας. Ο Μαξ Φερστάπεν που εκκινεί από την 8η θέση θα έχει επίσης την εσωτερική για τη στροφή 1 και γύρω του τους Πιέρ Γκασλί της Scuderia AlphaTauri και τον Λάντο Νόρις της McLaren.

Αυτό είναι το ενημερωμένο grid για το Grand Prix Σιγκαπούρης.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!