Lamborghini Aventador: 6 ποδοσφαιριστές που απέκτησαν το θρυλικό supercar

Κώστας Μπιτσικώκος
Lamborghini Aventador: 6 ποδοσφαιριστές που απέκτησαν το θρυλικό supercar
Η παραγωγή του εμβληματικού ιταλικού supercar με τον V12 κινητήρα διακόπηκε. Οπότε οι Aventador που έχουν στην κατοχή τους διάσημοι ποδοσφαιριστές αποκτούν συλλεκτική αξία.

Στην ιστορία πέρασε η Aventador με το θρυλικό V12 κινητήρα της Lamborghini, καθώς ολοκληρώθηκε η παραγωγή του ιταλικού supercar. Η Aventador είχε κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης το 2011, στην έκδοση LP 700-4 και από τότε κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Σαντ’Άγκατα Μπολονιέζε σε διάφορες εκδόσεις, φθάνοντας σε πωλήσεις τις 11.465 μονάδες.

Η Aventador ήταν το αγαπημένο αυτοκίνητο αρκετών αστέρων των γηπέδων, που είχαν βέβαια τη δυνατότητα να ξοδέψουν περίπου 300.000 ευρώ για την απόκτησή της. Ας θυμηθούμε ορισμένους εξ αυτών.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Όταν ο Ρονάλντο πόσταρε το 2016 φωτογραφία μπροστά από την μαύρη Aventador, οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το supercar των 700 ίππων αλλά με την περίεργη στάση του σώματός του. Γρήγορα η συγκεκριμένη φωτoγραφία έγινε meme, με τον Πορτογάλο να «ποζάρει» σε διάφορα μέρη.

Καρίμ Μπενζεμά

Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστός για την αδυναμία του στα supercar. Ένα από αυτά είναι και η Lamborghini Aventador, την οποία διάλεξε σε μία ιδιαίτερη απόχρωση του κόκκινου. Σε ταξίδι του μάλιστα στις ΗΠΑ, ενοικίασε μία Aventador έναντι 5.000 δολαρίων την ημέρα!

Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Κατά την προηγούμενη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Άρσεναλ, ο Γκαμπονέζος επιθετικός είχε αποκτήσει μία μεγάλη συλλογή από εξωτικά supercar. Ανάμεσά τους και μία χρυσή Aventador.

Σαμίρ Νασρί

Ο Γάλλος μέσος πέρασε πέντε σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία πανηγύρισε τίτλους. Ξέχασε πάντως να ταξινομήσει στην Μεγάλη Βρετανία την Aventador του, με αποτέλεσμα η αστυνομία του Μάντσεστερ να την κατασχέσει! Τελικά πήρε πίσω το ιταλικό supercar αφού κατέβαλε ένα μεγάλο ποσό ως πρόστιμο.

Lamborghini Aventador

Έντερσον

Ένας ακόμα διάσημος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ με Aventador στην κατοχή του. Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, ποζάροντας παρέα με τη σύντροφό του μπροστά στην λευκή Lamborghini, έγινε αμέσως viral. Αιτία οι Gucci παντόφλες των 600 ευρώ που φορούσαν και οι δύο.

Χακίμ Ζίγιεχ

Μπορεί στην Τσέλσι να μην επαναλαμβάνει τις εμφανίσεις που έκανε με την φανέλα του Άγιαξ, όμως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει του επιτρέπει να διατηρεί μία μεγάλη συλλογή υπεραυτοκινήτων. Από αυτήν ξεχωρίζει η κόκκινη Aventador της φωτογραφίας.

Lamborghini Aventador

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!