Συνεχίζεται δυναμικά το SYM Roadtrip 2022

Κώστας Παστρίμας
Συνεχίζεται δυναμικά το SYM Roadtrip 2022
Τα 27 scooter της SYM έφτασαν στα μισά του οδοιπορικού «Tour to the French Alpes».

Οποιοδήποτε ταξίδι με μοτοσικλέτα και αν κάνουμε είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο και μας γεμίζει με εμπειρίες και εικόνες. Πόσο μάλλον όταν αυτό το ταξίδι γίνεται με 27 scooter της SYM και η παρέα αναβατών αποτελείται από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και αγάπη.

Το SYM Roadtrip 2022, το οποίο διοργανώνει και φέτος η Γκοργκόλης Α.Ε. ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα με στόχο το πέρασμα στην Ιταλία και τη Γαλλία. Ήδη το καραβάνι των scooter βρίσκεται στα μισά της διαδρομής και οι 27 συμμετέχοντες έχουν αντιληφθεί ότι είναι αντάξιο των προσδοκιών της διοργάνωσης. Οι αναβάτες, αφού πέρασαν με το πλοίο στην Ανκόνα, κατευθύνθηκαν στην Περούτζια, τη Σιένα και τη Φλωρεντία πριν ανηφορίσουν στη Γένοβα και την Κυανή Ακτή.

SYM

Μετά από ένα γρήγορο πέρασμα από το κοσμοπολίτικο Μονακό και τις Κάννες, έβαλαν πλώρη για το ψηλότερο ασφάλτινο πέρασμα της Ευρώπης, το Col de la Bonette. Μέχρι στιγμής έχουν αναμετρηθεί με όλα τα στοιχεία της φύσης, με τα 27 παντός καιρού SYM scooters να βγαίνουν αλώβητα, ενώ επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά στην πράξη την αξιοπιστία, την άνεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρουν στους αναβάτες τους.

SYM

Οι 27 ταξιδιώτες τώρα θα ξεκινήσουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα περνώντας πάλι από περιοχές της Ιταλίας και της Γαλλίας πριν καταλήξουν στο λιμάνι της Ανκόνα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ «μοτοσικλετιστών», διότι οι συνεργάτες που ανήκουν στο εξειδικευμένο δίκτυό μας, είναι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το δίκυκλο. Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/ μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μαζί με φωτογραφίες για την κάθε μέρα ξεχωριστά, καθώς και τη διαδρομή που έχουν διανύσει τα 27 scooters της SYM πάνω στο χάρτη, καθώς και μέσα από τα κανάλια των social media της εταιρείας.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!