Αναβαθμίσεις για το Honda Forza 750 του 2023

Κώστας Παστρίμας
Αναβαθμίσεις για το Honda Forza 750 του 2023
Το μεγάλο GT scooter της Honda αποκτά περισσότερες χρωματικές επιλογές για το 2023.

Η Honda, στο τέλος του 2021 αποφάσισε να τοποθετήσει δίπλα στα Forza 125 και Forza 350, ένα μεγαλύτερο μοντέλο με τον κινητήρα των 750 κ.εκ. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Forza 750 το οποίο άμεσα πήρε τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία, ποιοτικά, πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της αγοράς.

Για το 2023 η Honda δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο της προτιμώντας να διατηρήσει ανέπαφη την συνταγή της επιτυχίας του 2022. Στο σημείο που έχουμε διαφορές είναι στους χρωματισμούς με το Forza 750 για το 2023 να αποκτά τρεις νέες επιλογές. Η πρώτη είναι η μαύρη Mat Ballistic Black Metallic, η δεύτερη είναι η λευκή Pearl Glare White και η τρίτη είναι η γκρι Iridium Gray Metallic.

Honda

Όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία, εκεί συναντάμε τον γνωστό δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 745 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 58,6 ίππους και 69 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και 4 επιλογές οδήγησης με τεράστια ευελιξία ρυθμίσεων. Η χρήση ηλεκτρονικού γκαζιού (Throttle By Wire) βοηθάει τόσο στον έλεγχο όσο και στην οικονομία καυσίμου, ενώ το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT μπορεί πλέον να ρυθμιστεί σε πολλαπλές θέσεις από τον αναβάτη.

Honda

Εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμό της μοτοσικλέτας με την Honda να έχει τοποθετήσει στο Forza 750 σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Smart Key), USB θύρα φόρτισης, LED φωτιστικά σώματα, αποθηκευτικό χώρο 22 λίτρων κάτω από τη σέλα και μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone. Στον βασικό εξοπλισμό επίσης μπορεί να βρει κανείς λειτουργία Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης - Emergency Stop
Signal (ESS) και μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Το νέο Honda Forza 750 αναμένεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2022.

Honda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!