SYM: Ξεκίνησε το Roadtrip 2022

Κώστας Παστρίμας
SYM: Ξεκίνησε το Roadtrip 2022
Από την Ηγουμενίτσα ξεκίνησε το φετινό SYM Roadtrip σε Ιταλία και Γαλλία.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει την διεξαγωγή ενός οδοιπορικού με scooter της SYM σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Οι αναβάτες που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση SYM Roadtrip είναι συνεργάτες της εταιρείας και ο θεσμός πλέον έχει εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα event της χρονιάς στους δύο τροχούς στη χώρα μας.

Το 2022 το SYM Roadtrip ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα με στόχο οι 27 αναβάτες να επισκεφτούν την Ιταλία και τη Γαλλία. Οι 16 πρώτοι αναβάτες των SYM ταξίδεψαν από Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Χίο, Σύρο, Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα, ενώ το δεύτερο γκρουπ αναβατών έφτασαν στην Ηγουμενίτσα από Πάτρα, Αμαλιάδα, Πύργο, Άργος, Θεσσαλονίκη, Σκύδρα, Βέροια, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη!

SYM

Το φετινό SYM Roadtrip θα διαρκέσει 12 ημέρες, περνώντας μέσα από μαγευτικές διαδρομές με κοσμοπολίτικους και ιδιαίτερους πολιτιστικούς προορισμούς της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Μονακό. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή συμπεριλαμβάνεται και το ψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης στα 2.802 μέτρα υψόμετρο, το περίφημο Col de la Bonette.

SYM

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις συνοδευόμενες από φωτογραφίες, αλλά και με την διαδρομή της κάθε μέρας πάνω στο χάρτη, τόσο στις σελίδες των social media της SYM, όσο και στην ειδικά αφιερωμένη ιστοσελίδα του SYM Roadtrip 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://roadtrip2022.sym.gr/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!