Ένα drone κυνηγάει έναν drifter μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ένα drone κυνηγάει έναν drifter μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο (vid)
Πόσο εύκολο πιστεύετε πως είναι να ακολουθήσεις μία θηριώδη και πλαγιολισθαίνουσα BMW 3 E36;

Μπορεί η εντυπωσιακή ειδική διαδρομή που στήθηκε εντός του Ολυμπιακού Σταδίου να αποτελεί πια παρελθόν, όμως στις δέκα μέρες χρήσης της μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές. Ξεκινώντας από την Super Special Stage του EKO Ράλλυ Ακρόπολις και καταλήγοντας στις δράσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Εκεί την παράσταση έκλεψε το All Stars Drift Race, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του είδους, να προσφέρουν αξιομνημόνευτο θέαμα. Ατελείωτες πλαγιολισθήσεις, άφθονο καμένο λάστιχο και μάχες σε χορευτικά θαρρείς δίδυμα που μύησαν χιλιάδες κόσμου στις ομορφιές του drift.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ για να δείτε από κοντά όσα έγιναν στην ασφάλτινη αρένα, μη στεναχωριέστε. Υπάρχουν video, όπως αυτό που σας παραθέτουμε, που θα σας βάλουν στο κλίμα.

Πατήστε play και πετάξτε με drone μέσα στο στάδιο-στολίδι, επιδιώκοντας να κυνηγήσετε την ειδικά διαμορφωμένη BMW 3 E36 του Χρήστου Χατζαρά. Ο οδηγός ή για πολλούς… «χορευτής» με πολλές διακρίσεις και εκτός συνόρων, κατετάγη τρίτος στον Μεγάλο Τελικό αλλά στο παρακάτω video, δεν έχει αντίπαλο…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!