Ποια είναι η τιμή του Moto Guzzi V100 Mandello

Κώστας Παστρίμας
Ποια είναι η τιμή του Moto Guzzi V100 Mandello
H Moto Guzzi ανακοίνωσε τον ερχομό του V100 Mandello στις αρχές Νοεμβρίου στην Ελλάδα.

Η Moto Guzzi στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή της το 2021 παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο sport touring με την ονομασία V100 Mandello. Η μοτοσικλέτα ήταν κάτι εντελώς καινούριο από την ιταλική εταιρεία με όμορφο σχεδιασμό, πολλές καινοτομίες και έναν ισχυρό, υγρόψυκτο κινητήρα.

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την επίσημη παρουσίαση της μοτοσικλέτας και η Moto Guzzi πλέον είναι έτοιμη να φέρει στα καταστήματα το νέο μοντέλο δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις των δύο τροχών να πάρουν μια γεύση από το μέλλον της ιταλικής μάρκας. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα motoguzzi.com μπορεί πλέον κάποιος να κάνει προκράτηση της V100 και να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαθέσιμες εκδόσεις, που διαφέρουν ως προς τα γραφικά αλλά και τον εξοπλισμό: Moto Guzzi V100 Mandello και Moto Guzzi V100 Mandello S.

Moto Guzzi

Η Moto Guzzi V100 Mandello, είναι διαθέσιμη στους χρωματισμούς λευκό Bianco Polare και κόκκινο Rosso Magma στην τιμή των 15.499 ευρώ, ενώ η Moto Guzzi V100 Mandello S είναι διαθέσιμη στην εμβληματική απόχρωση πράσινο Verde και το σπορ γκρι Grigio Avanguardia στην τιμή των 17.999 ευρώ. Η μοτοσικλέτα αναμένεται να φτάσει στα καταστήματα του δικύτου της Moto Guzzi στις αρχές Νοεμβρίου.

Moto Guzzi

Η V100 είναι μια πολύ ιδιαίτερα σχεδιασμένη μοτοσικλέτα η οποία πηγάζει από τον έντονο στιλιστικό κώδικα των Ιταλών. Είναι γεμάτη με τεχνολογικές καινοτομίες για τα δεδομένα της Moto Guzzi, όπως προσαρμοζόμενη ενεργητική αεροδυναμική, αδρανειακή πλατφόρμα έξι αξόνων, Cornering ABS, ημι-ενεργητική ανάρτηση και quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας είναι για πρώτη φορά υγρόψυκτος V90 εγκάρσια τοποθετημένος με απόδοση 115 ίππους και 105Nm ροπής και συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για προκράτηση της μοτοσικλέτας.

Moto Guzzi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!