Ανάρπαστη η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ανάρπαστη η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini (vid)
Η Ducati μέσα σε λίγες ώρες ξεπούλησε την μοναδική Streetfighter V4 Lamborghini.

Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο Μιζάνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP η Ducati παρουσίασε μια ειδική έκδοση της κορυφαίας Streetfighter V4 σε συνεργασία με την Lamborghini. Τη μοτοσικλέτα ανάλαβε να αποκαλύψει ο αναβάτης MotoGP της Ducati Πέκο Μπανάια μαζί με τους ανθρώπους του ιταλικού εργοστασίου και φυσικά να ακολουθήσει μετά η αναλυτική του παρουσίαση μέσα από το πρώτο επεισόδιο Ducati World Premiere.

Όπως ήταν λογικό, η μοτοσικλέτα με το που έγινε διαθέσιμη προς κράτηση, έγινε ανάρπαστη και μέσα σε λίγες ώρες πουλήθηκαν και τα 630 μοντέλα που κατασκευάστηκαν. Ακόμα και τα επιπλέον 63 μοντέλα τα οποία προορίζονται για τους κατόχους Lamborghini εξαφανίστηκαν δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλοί φανατικοί τόσο της Ducati όσο και της Lamborghini.

Ducati

Οι άνθρωποι της Ducati φυσικά έμειναν ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο δέχτηκαν και παράπονα από τους φανατικούς Ducatisti ότι δεν πρόλαβαν να βάλουν στο γκαράζ τους μια από τις συλλεκτικές Streetfighter V4 Lamborghini.

Ο Φρανσέσκο Μιλίσια, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων & After Sales της Ducati, τόνισε πάντως ότι η Ducati ετοιμάζει και άλλα ιδιαίτερα σχέδια για τους φανατικούς της μάρκας. «Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini είναι ένα μοναδικό επίτευγμα, ικανό να εκφράσει έναν ακραίο συνδυασμό σπορ οδήγησης, ελκυστικής εμφάνισης και σπανιότητας. Από το πρώτο σκίτσο πιστέψαμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να γίνει συλλεκτική. Και η αντίδραση του κοινού που βρέθηκε στο Misano, όταν την αποκάλυψε ο Pecco Bagnaia, μας έδωσε την βεβαιότητα ότι έτσι θα γίνει».

Ducati

Ο ισχυρός άνδρας της Ducati πρόσθεσε: «Οι παραδόσεις της θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023 και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους Ducatisti που ήδη έβαλαν τις παραγγελίες τους για αυτή την απίστευτα όμορφη μοτοσυκλέτα. Γνωρίζουμε επίσης ότι στην περίπτωση της Streetfighter V4 Lamborghini, ορισμένοι ενθουσιώδεις αγοραστές δεν μπόρεσαν να την παραγγείλουν και να εκπληρώσουν την επιθυμία τους. Όμως η Ducati έχει σκοπό να συνεχίσει να κατασκευάζει ακόμα περισσότερες μοτοσυκλέτες αυτού του είδους. Και έτσι είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

Ducati

Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini χρησιμοποιεί ως βάση την Panigale V4 S του 2023, πάνω στην οποία το Centro Stile Ducati έχει ενσωματώσει διάφορα χαρακτηριστικά στοιχεία από την Lamborghini Huracán STO, μαζί με μερικά μοναδικά εξαρτήματα. Οι σφυρήλατες ζάντες, με την πίσω να διαθέτει κεντρικό μπουλόνι ασφάλισης από τιτάνιο, αλλά και το πλήρως επανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο κατασκευασμένο από τα ίδια ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται και στα supercar της Lamborgnini, όλα είναι εμπνευσμένα από λεπτομέρειες που εμφανίζονται και στην Huracán STO.

Βίντεο παρουσίασης της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!