Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων
Μετά τη μάχη στο Ζάντβοορτ, η προσοχή μεταφέρεται σε μία από τις πιο ιστορικές πίστες της F1!

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, η Formula 1 έχει πάρει για τα καλά φόρα, με τη διεξαγωγή δύο Grand Prix σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα. Έτσι, μετά τον θρίαμβο του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull Racing στο Βέλγιο, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην έδρα του Ολλανδού, το Ζάντβοορτ.

Εκεί η RB18 δεν είχε τόση διαφορά από τον ανταγωνισμό αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να πανηγυρίζει εντός έδρας. Τώρα, η προσοχή στρέφεται στην έδρα του αντίπαλου δέους – της Scuderia Ferrari. Στις 11 Σεπτεμβρίου επίκεντρο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι ο «Ναός της Ταχύτητας», η θρυλική πίστα της Μόντσα.

Μόντσα 2021

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως θα είναι ένα «τρελό» Σαββατοκύριακο για τους φίλους των αγώνων, αφού παράλληλα με τις μάχες εντός πίστας στον ιταλικό Βορρά, θα έχουμε μάχες στα ελληνικά βουνά στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Παραδόξως, ακολουθεί διάλειμμα δύο εβδομάδων, που προέκυψε μετά τη ματαίωση του Grand Prix της Ρωσίας. Και μετά από αυτή τη μικρή ανάπαυλα, το σπορ ταξιδέψει ανατολικά για τους αγώνες στη Σιγκαπούρη και την πίστα της Σουζούκα, στην Ιαπωνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

GP Ιταλίας
9-11 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Σιγκαπούρης
30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 15:00

GP Ιαπωνίας
7-9 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 08:00

Σουζούκα

Φωτογραφίες: Alpine F1, Red Bull Racing/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!