ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια στην Ελευσίνα

Πάνος Σεϊτανίδης
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια στην Ελευσίνα
Η τελευταία ημέρα εκδηλώσεων οδικής ασφάλειας στην Ελευσίνα, ολοκληρώθηκε παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Την τελευταία ημέρα παραμονής του EKO Acropolis Rally Road Safety Truck στην Ελευσίνα, διοργανώθηκε ακόμα μια συζήτηση με θέμα «Εσύ τι λάθος κάνεις στην οδήγηση;», παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το στελεχωμένο από εκπαιδευμένο προσωπικό που θα μεταφέρει συμβουλές για ασφαλή οδική και οδηγική συμπεριφορά στους επισκέπτες φορτηγό, που είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές, κάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες τον γύρο της Ελλάδας, μεταφέροντας μηνύματα οδικής ασφάλειας – με βασικό αποδέκτη τη νέα γενιά.

EKO Acropolis Rally Road Safety Truck

Παρόντες στο Πάρκο Νεολαίας, όπου παρέμεινε σταθμευμένο τις τελευταίες ημέρες το φορτηγό Οδικής Ασφάλειας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ήταν επίσης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, όπως επίσης ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ, Δημήτρης Βερναρδάκης, ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, Αντώνης Δημητρακόπουλος. Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Motorsport Greece, του φορέα του Υφυπουργείου Αθλητισμού που διοργανώνει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Τάκης Πουρναράκης.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επεσήμανε για άλλη μια φορά τη σπουδαιότητα της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και στάθηκε στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλεται μέσω του υφυπουργείου Αθλητισμού για την αφύπνιση του κοινού πάνω στο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.

EKO Acropolis Rally Road Safety Truck

«Μετά το Ηράκλειο και τον Ασπρόπυργο, είναι η τρίτη βραδιά συζήτησης για την Οδική Ασφάλεια με θέμα “Εσύ τι λάθος κάνεις στην οδήγηση;”. Καλώ όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας αλλά και όλους τους χρήστες της οδού, να αλλάξουν συνήθειες: Φοράμε πάντα κράνος, ζώνη, σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας, δεν οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών και έχουν επικεντρωμένη την προσοχή μας στο δρόμο· όχι στο κινητό τηλέφωνο. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού», είπε ο Υφυπουργός.

Από σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου, το EKO Acropolis Rally Road Safety Truck θα βρίσκεται στο Rally Village του αγώνα, στο ΟΑΚΑ. Όσο θα βρίσκεται εκεί, θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια συζήτηση με θέμα: «Εσύ τι κάνεις λάθος στην οδήγηση;» ενώ το σύνολο των υπηρεσιών του θα ενταχθεί στον 1ο αγώνα δρόμου με την ονομασία Lifeline Run, του ανθρωπιστικού οργανισμού «Γραμμή Ζωής Ελλάς», της Marathon Team Greece by Maria Polyzou και του Ολυμπιακού Σταδίου Αθήνας, με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας.

EKO Acropolis Rally Road Safety Truck

Το EKO Acropolis Rally Road Safety Truck θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ έως και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου όταν και πραγματοποιείται η υπέρ-ειδική διαδρομή ενώ 9 με 12 του μήνα θα είναι στη Λαμία, έξω από το ΕΚΟ Service Park.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!