Formula 1: Ο Χάμιλτον «τρολάρει» τον Αλόνσο και του στέλνει υπογεγραμμένο καπέλο του

Formula 1: Ο Χάμιλτον «τρολάρει» τον Αλόνσο και του στέλνει υπογεγραμμένο καπέλο του
Ο Βρετανός αφήνει πίσω του το κακό αποτέλεσμα στο Σπα, όμως δεν ξεχνά τον... άσπονδο φίλο του Φερνάντο Αλόνσο.

Στον εναρκτήριο γύρο του Grand Prix Βελγίου, οι Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκησαν σε σύγκρουση στο σικέιν Λε Κομπ. Ως αποτέλεσμα ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG εγκατέλειψε για πρώτη φορά φέτος. Η αντίδραση του Ισπανού της Αlpine στον ασύρματο μετά το ατύχημα ήταν τέτοια που έκανε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να μην θέλει να του μιλήσει.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αν κάποια στιγμή το βράδυ της Κυριακής είχαν συζήτηση μεταξύ τους, όμως ο Χάμιλτον, τη στιγμή που κάποιοι βλέπουν νέα κόντρα με τον Αλόνσο, εκείνος το έχει πάρει χιουμοριστικά. Με ανάρτησή του στα social media, o Βρετανός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα αγώνα. Το ιδιαίτερο στην ανάρτηση αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία -που επίτηδες ήταν τελευταία- στην οποία υπάρχει ένα καπέλο με την υπογραφή του και ένα σημείωμα που γράφει πάνω «Στον Φερνάντο».

Στην ανάρτηση ο Χάμιλτον αναφέρει: «Ακόμα κι αν το τριήμερο δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θέλαμε, ήταν πολύ ωραίο που επιστρέψαμε στις δουλειές μας μετά από το φοβερό διάλειμμα. Αγαπώ τη δουλειά μου, την ομάδα μου και λάτρεψα την ενέργεια στο Σπα. Ευχαριστώ την ομάδα για τη σκληρή δουλειά, ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν στην πίστα και έδειξαν την αγάπη τους, σας εκτιμώ».

Από τη μεριά της, ούτε η Mercedes δεν έχασε την ευκαιρία να σιγοντάρει το αστείο του Χάμιλτον. Με δική της ανάρτηση στα social media, αναπαράγει τα λόγια του Χάμιλτον και προθέτει επίσης τη φωτογραφία με το καπέλο για τον Φερνάντο Αλόνσο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε λίγες ημέρες στο Ζάντβορτ της Ολλανδίας εάν οι δύο οδηγοί μίλησαν για το συμβάν τους στο Σπα.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!