Η SYM παρουσίασε το ολοκαίνουριο MMBCU

Κώστας Παστρίμας
Η SYM παρουσίασε το ολοκαίνουριο MMBCU
Φρέσκο, φουτουριστικό, σπορ και ποιοτικό είναι το νέο scooter της SYM.

Η SYM συνεχίζει ακάθεκτη την ξέφρενη πορεία της στις αγορές του κόσμου παρουσιάζοντας καινούρια μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες. Ένα νέο μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του είναι το SYM MMBCU. Μπορεί το όνομα του scooter να είναι περίεργο ωστόσο οπτικά και τεχνικά αυτό το SYM έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των scooter 150 κ.εκ.

Το MMBCU σχεδιαστικά είναι πολύ φουτουριστικό με την μάσκα εμπρός να είναι ένας συνδυασμός του Zontes M310 και του JetX. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ τα πλαστικά δείχνουν πολύ ποιοτικά και άρτια φινιρισμένα. Ο κινητήρας του νέου scooter είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 150,8 κ.εκ. με την ισχύ να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή (αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 15 ίππους). Η μετάδοση θα γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT και η τροφοδοσία θα είναι σύγχρονη με ηλεκτρονικό ψεκασμό και ECU η οποία προσφέρει επίσης σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

SYM

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις αναρτήσεις με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ monoshock πίσω το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα συναντάμε δίσκους εμπρός και πίσω με σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών. Το βάρος του scooter είναι στα 136 κιλά μόλις με το ρεζερβουάρ καυσίμου να έχει χωρητικότητα 7,5 λίτρα.

SYM

Δυνατός είναι και ο εξοπλισμός του scooter καθώς διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD με όλες τις ενδείξεις, USB θύρα φόρτισης, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 28 λίτρων κάτω από τη σέλα και full LED φωτιστικά σώματα. Το MMBCU είναι εξοπλισμένο επίσης με σύστημα Start/Stop το οποίο αδρανοποιεί τον κινητήρα όταν σταματάμε και ενεργοποιείται ξανά με το άνοιγμα του γκαζιού. Το SYM MMBCU δεν γνωρίζουμε πότε θα το δούμε στην Ευρώπη, ωστόσο αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την ταϊβανέζικη φίρμα.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!