Η Ford θα αναστατώσει τους gamers με το νέο πιλοτήριο GTElite

Η Ford θα αναστατώσει τους gamers με το νέο πιλοτήριο GTElite

Κώστας Παστρίμας
Η Ford θα αναστατώσει τους gamers με το νέο πιλοτήριο GTElite
Η Ford πάει το home gaming σε άλλο επίπεδο με το καινούριο κάθισμα που εξέλιξε η Next Level Racing.

Η ομάδα esports της Ford, η Team Fordzilla, είναι πολύ ενεργή σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς παρουσιάζει νέα projects και νέες προκλήσεις για τους φίλους του gaming. Αυτήν τη φορά, σε συνεργασία με την Ford και την Next Level Racing, παρουσίασαν ένα καινούριο πιλοτήριο το οποίο ονομάζεται GTElite Ford GT Edition το οποίο συνδυάζεται με το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition.

Το κόκπιτ GTElite Ford GT Edition είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες μάρκες που σχετίζονται με το χώρο του gaming σε τέσσερις τροχούς, καθώς και με κατασκευαστές πεντάλ και επιλογέων ταχυτήτων. Το ES1 Seat Ford GT Edition μπορεί να χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε κόκπιτ που υποστηρίζει πλευρικά τοποθετημένα καθίσματα. Το σύνολο ξεχωρίζει για το μπλε ανοδιωμένο πλαίσιο που το λογότυπο της Ford είναι χαραγμένο με laser, ενώ περιλαμβάνει μπλε ζώνες ασφαλείας με την επωνυμία Team Fordzilla, αντιολισθητικό πατάκι Ford GT με σήμανση Team Fordzilla και ανάγλυφο λογότυπο Ford GT στο προσκέφαλο.

Ford

Το νέο πιλοτήριο της Ford παρουσιάστηκε στην έκθεση gamescom στην Κολωνία. Τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του καναλιού λιανικών πωλήσεων της Next Level Racing μετά τα μέσα Οκτωβρίου 2022. Από την ίδρυσή της το 2019, η Team Fordzilla στόχο έχει να διερευνά και να συνδυάζει τα όρια του πραγματικού και του εικονικού κόσμου. Αυτή η τελευταία συνεργασία συνεχίζει πάνω στην ίδια συνταγή προσφέροντας ένα πιο καθηλωτικό φυσικό περιβάλλον για να εξερευνούν οι gamers τις πίστες του εικονικού κόσμου.

Ford

Ο Χές Γκάχ, CEO της Αυστραλιανής Next Level Racing, δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό να συνεργάζεσαι με μία εμβληματική εταιρεία όπως η Ford προκειμένου να κλείσει περαιτέρω η ψαλίδα μεταξύ εικονικών και πραγματικών αγώνων. Η συνεργασία με τη Ford για τη δημιουργία του πιλοτηρίου GTElite Ford GT Edition δείχνει την κοινή δέσμευση των δύο εταιρειών για την περαιτέρω ανάπτυξη της κοινότητας sim racing. Το όνομα Ford GT είναι εμβληματικό στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους φίλους της Ford σε όλο τον κόσμο ένα εξαιρετικό κόκπιτ το οποίο μπορούν να έχουν στο σπίτι τους, με τη μάρκα που αγαπούν».

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!