Hyundai Motorsport: Οι συμμετοχές της στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Hyundai Motorsport: Οι συμμετοχές της στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Hyundai Motorsport: Οι συμμετοχές της στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Η Hyundai Shell Mobis World Rally Team έρχεται με πλήρη σύνθεση στον εθνικό μας αγώνα, με στόχο να κατακτήσει τη νίκη.

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (8-11 Σεπτεμβρίου) αποτελεί το 10ο από τους 13 αγώνες του φετινού WRC. Η έκβασή του θα είναι καθοριστική για την τελική κατάταξη τόσο του πρωταθλήματος των οδηγών όσο και των κατασκευαστών. Αναζητώντας την πρώτη της νίκη στα… ελληνικά χώματα, η Hyundai Shell Mobis World Rally Team «κατεβαίνει» με πλήρη σύνθεση.

Τρία ταχύτατα και έμπειρα πληρώματα θα διεκδικήσουν τη νίκη αλλά και πολύτιμους βαθμούς με τα εργοστασιακά i20 N Rally1. Με… κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο συνεχόμενες νίκες σε Φινλανδία και Βέλγιο, οι Οτ Τάνακ-Μάρτιν Γιαρβεόγια θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να πλησιάσουν και άλλο την κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη στο Βέλγιο, ο Εσθονός οδηγός δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τόνισε ότι υπάρχει και άλλο περιθώριο βελτίωσης.

Hyundai WRC

Μετά την ατυχία στον αγώνα της πατρίδας του, ο Τιερί Νεβίλ (έχοντας δίπλα του τον Μάρτιν Βίνταγκε) θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη του φετινή νίκη στο θεσμό. Ο 34χρονος Βέλγος βρίσκεται την παρούσα στιγμή στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το τρίτο εργοστασιακό i20 N Rally1 της Hyundai θα οδηγήσουν οι Ντάνι Σόρντο-Καντίτο Καρέρα, οι οποίοι επιστρέφουν στους αγώνες μετά το Ράλλυ Σαρδηνίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!