CFMoto: Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το νέο 250CL-X (vid)

Κώστας Παστρίμας
CFMoto: Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το νέο 250CL-X (vid)
Η CFMoto ανακοίνωσε επίσημα την έλευση στη χώρα μας του μικρότερου μέλους των CL-X σε δελεαστική τιμή.

Τις πρώτες ημέρες του 2022 η CFMoto είχε ρίξει τη μικρή της βόμβα δίνοντας στο κοινό μερικές εικόνες από ένα νέο, μικρότερο 250CL-X. Η επιτυχία που γνώρισε το 700CL-X σχεδόν «ανάγκασε» τους ανθρώπους της εταιρείας να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση που είναι να παρουσιάσουν ένα μικρότερο σε κυβισμό μοντέλο για να προσελκύσουν τους νεαρούς αναβάτες που θέλουν να μπουν για πρώτη φορά τόσο στην κατηγορία όσο και στην μάρκα.

Το 250CL-X ακολουθεί σχεδιαστικά τον μεγαλύτερο μοντέλο Heritage έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά το εμπρός LED φωτιστικό σώμα με το πλαστικό κάλυμμα «Χ», την κοφτή σέλα, το ρετρό ρεζερβουάρ τύπου σταγόνα και το φαρδύ τιμόνι. Κάτω από το κουστούμι του 250 CL-X συναντάμε πολλά κοινά στοιχεία από το πολύ επιτυχημένο μοντέλο 250NK.

CFMoto

Ο κινητήρας του νέου 250CL-X είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 249 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26 ίππους περίπου 22Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από διαφορετικές επιλογές οδήγησης και έναν εξελιγμένο μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης ο οποίος αποτρέπει το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού σε περίπτωση γρήγορων αλλαγών ταχυτήτων.

CFMoto

Το πλαίσιο είναι σωληνωτό χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω με J.Juan δαγκάνες και το σύστημα συνοδεύεται από δικάναλο ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ το βάρος είναι στα 155 κιλά. Η καινούρια μοτοσικλέτα της CFMoto αναμένεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο στην τιμή των 4.090 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμη προς παραγγελία σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο.

Βίντεο lifestyle με το 250CL-X.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!