Lamborghini: Το πιο... γρήγορο καλοκαιρινό δείπνο (vid)

Lamborghini: Το πιο... γρήγορο καλοκαιρινό δείπνο (vid)

Κώστας Παστρίμας
Lamborghini: Το πιο... γρήγορο καλοκαιρινό δείπνο (vid)
Η Lamborghini ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές χαρίζει συγκινήσεις στους φίλους της.

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του, ωστόσο κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν σταματούν να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η Lamborghini, για να ευχαριστήσει τους φίλους της διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο στη Σαρδηνία ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στο διάσημο νησί της Ιταλίας.

Lamborghini

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Στεφάν Βίνκελμαν καλωσόρισε φίλους και συνεργάτες στην Κόστα Σμεράλδα της Σαρδηνίας, όπου στο ξενοδοχείο Poltu Quatu πραγματοποίησε μια ξεχωριστή γιορτή. Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις και καλλιτεχνικά δρώμενα όπως χορευτικά σόου, ακροβατικά και τοπικούς καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα.

Lamborghini

Στον χώρο της εκδήλωσης η Lamborghini είχε φέρει δύο ειδικές εκδόσεις Huracan Tecnica σε πράσινο (Verde Alceo) και μπλε (Blu Astraeus) χρωματισμό. Παράλληλα, η ιταλική μάρκα έδειξε στους καλεσμένους και το κορυφαίο της γιοτ, το Tecnomar 63, το οποίο είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από την Lamborghini Sian. Το σκάφος είναι σε θέση να φτάσει τους 60 κόμβους σε ταχύτητα με την πολυτέλεια να ξεχειλίζει σε κάθε γωνιά του σκάφους.

Lamborghini

Το Tecnomar 63 είναι εξοπλισμένο με δύο V12 κινητήρες της MAN απόδοσης 2.000 ίππων. Έχει μήκος 20 μέτρα και ζυγίζει 24 τόνους, ενώ έχει γίνει εκτεταμένη χρήση από ανθρακονήματα σε όλα τα σημεία του γιοτ και κυρίως στο σκαρί του σκάφους.

Βίντεο από την εκδήλωση της Lamborghini.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!