Στις Άλπεις το 7ο SYM Road Trip 2022

Κώστας Παστρίμας
Στις Άλπεις το 7ο SYM Road Trip 2022
Σε Ιταλία και Γαλλία θα πραγματοποιηθεί το SYM Road Trip του 2022 τον Σεπτέμβριο.

Το SYM Road Trip έχει αποκτήσει πλέον ξεχωριστό ειδικό βάρος καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ανάμεσα στα πιο σημαντικά ταξιδιωτικά event στον κόσμο των scooter. Το 2022 ο θεσμός επιστρέφει και επιφυλάσσει ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες στους συμμετέχοντες οι οποίοι είναι συνεργάτες της Γκοργκόλης Α.Ε.

Φέτος, το SYM Road Trip θα πραγματοποιηθεί σε Ιταλία και Γαλλία. Η έναρξη θα γίνει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί το καραβάνι των scooters της SYM θα επιβιβαστεί στο πλοίο για Ανκόνα, απ' όπου θα ξεκινήσει το "Tour to the French Alpes". Μετά από ένα γοητευτικό πέρασμα από την Τοσκάνη και τις πόλεις της Πίζας, της Σιένα και της Φλωρεντίας, οι συμμετέχοντες θα ανηφορίσουν προς τις γαλλικές ακτές. Πόλεις όπως η Νίκαια και το Μονακό είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς προορισμούς, ενώ από εκεί θα υπάρξει ανέβασμα στις Άλπεις.

SYM

Συγκεκριμένα, το κομβόι θα ανέβει στα 2.802 μέτρα υψόμετρο, στο Col de la Bonette. Πρόκειται για το ψηλότερο, ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Αυτό είναι και το σημείο που σηματοδοτεί το κατέβασμα με προορισμό και πάλι τη θάλασσα, περνώντας πρώτα από το Τορίνο, την Πάρμα και φυσικά τη Μόντενα, τη γενέτειρα των Ferrari, με επίσκεψη και στα δύο μουσεία της θρυλικής ιταλικής φίρμας, στη Μόντελα και το Μαρανέλο. Τελευταίος σταθμός είναι το Ρίμινι στην Ιταλία πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

SYM

Στο SYM Road Trip 2022 θα πάρουν μέρος 27 scooter με μοντέλα όπως το Maxsym 400, το Maxsym TL, το Joyride 300i, το HD300 και το Cruisym 300a. Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν… διαδικτυακά αυτό το υπέροχο ταξίδι, θα υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στην ιστοσελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/ που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!