WRC: Το EKO Acropolis Rally Road Truck κρύβει μέσα του πάθος και μηνύματα

Πάνος Σεϊτανίδης
WRC: Το EKO Acropolis Rally Road Truck κρύβει μέσα του πάθος και μηνύματα
Την περιοδεία του στην Κρήτη συνεχίζει το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, «μεταφέροντας» μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Το 2021 η Motorsport Greece δεν είχε αρκεστεί στην τεράστια επιτυχία επιστροφής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το είχε εκμεταλλευτεί ως μέσο, ως έναν άτυπο «Δούρειο Ίππο», για να περάσει πληθώρα μηνυμάτων οδικής ασφάλειας.

Αυτό δεν αλλάζει φέτος όπου και πάλι, οι εκδηλώσεις ενόψει του Εθνικού μας Αγώνα, έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς και επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο «τρέχουν» στην Κρήτη, ένα νησί στο οποίο από την αρχή του έτους έχουν καταγραφεί 34 θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη σημασία των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας Οδικής Ασφάλειας.

EKO Acropolis Rally Road Truck

Το EKO Acropolis Rally Road Truck λοιπόν, είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων και κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές.

Παράλληλα, εντός αυτού υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Το εν λόγω όχημα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη, η οποία είχες αφετηρία στο Ηράκλειο και συνεχίζεται, με προγραμματισμένες στάσεις σε όλο το νησί.

EKO Acropolis Rally Road Truck

To πρόγραμμα της περιοδείας του EKO Acropolis Rally Road Truck θα συνεχιστεί μέχρι το Δεκαπενταύγουστο και οι στάσεις που απομένουν είναι:

Δήμος Φαιστού (Μοίρες και Μάταλα) 6-7/8
Δήμος Γόρτυνας (Ασήμι) 8/8
Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων (Πύργος) 9/8
Δήμος Μαλεβιζίου (Γάζι και Αγία Πελαγία) 10-11/8
Δήμος Μινώα Πεδιάδας 13/8
Δήμος Χερσονήσου 14/8

Ειδικότερα κατά την παραμονή του στο Δήμο Χανίων, όπου θα παραμείνει στο παλιό λιμάνι, θα διεξαχθούν και παράλληλες δράσεις, με έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων κ.α.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!