Daytona Ravida 125: Η avant garde πρόταση στις αστικές μετακινήσεις

Κώστας Παστρίμας
Daytona Ravida 125: Η avant garde πρόταση στις αστικές μετακινήσεις
Η Daytona παρουσίασε το νέο της scooter Ravida 125 για κομψές και γεμάτες προσωπικότητα μετακινήσεις.

Ακόμα ένα μικρό scooter αποφάσισε να βάλει στην «φαρέτρα» της η Daytona γεμίζοντας περισσότερο την γκάμα της δημοφιλέστατης κατηγορίας των 125 κ.εκ. Πρόκειται για το Ravida 125, ένα scooter με κλασικό σχεδιασμό και πολύ εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες το οποίο θα βάλει άλλο «χρώμα» στην καθημερινότητά σας.

Το στιλάτο scooter ξεχωρίζει από λεπτομέρειες όπως το πολυγωνικό LED φωτιστικό σώμα εμπρός με χαρακτηριστικά DRL φώτα ημέρας.Τα ενσωματωμένα φλας στην ποδιά, οι λείες και στρογγυλεμένες επιφάνειες, σε συνδυασμό με το πολυγωνικό σχήμα του τιμονιού, κάνουν μία στιλιστική αντίθεση που μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, ενώ οι αεροδυναμικές λεπτομέρειες στα πίσω καπάκια και οι ζάντες 12 ιντσών, σε μαύρο χρώμα και μεταλλικό φρεζαριστό φινίρισμα, προσθέτουν πόντους στην κλασική μορφή του Ravida.

Daytona

Ικανοποιητικός είναι και ο εξοπλισμός του scooter με LCD οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης στην αριστερή πλευρά του τιμονιού, αλουμινένια σχάρα, χαμηλό ύψος σέλας και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και στο ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς. Το βάρος του scooter είναι μόλις 105 κιλά γεμάτο, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6 λίτρα.

Daytona

Ο κινητήρας του Ravida 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,5 ίππους και 9,3Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ η κατανάλωση είναι χαμηλή, στα 2,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Στις αναρτήσεις έχουμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το νέο Ravida 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της EVOMOTO στην τιμή των 1.985€.

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!