Ducati: Ώρα αναβάθμισης για το Scrambler του 2023 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ducati: Ώρα αναβάθμισης για το Scrambler του 2023 (vid)
Η Ducati θα παρουσιάσει στην EICMA 2022 την ολοκαίνουρια και πλήρως αναβαθμισμένη γκάμα των Scrambler.

Η Ducati ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στο δημοφιλές μοντέλο της Scrambler για το 2023. Το Scrambler βρίσκεται στην αγορά από το 2015 και έχει κερδίσει το κοινό με τον πολύ όμορφο ρετρό σχεδιασμό του, την άνεση θέση οδήγησης και τις καλές επιδόσεις. Κατά τη διάρκεια της πορείας του μοντέλου η Ducati δεν έχει αναβαθμίσει ριζικά το μοντέλο, αλλά έχει δώσει στο κοινό πολλές και διαφορετικές εκδόσεις κρατώντας το ενδιαφέρον ζωντανό και προσελκύοντας όλο και περισσότερους νέους αναβάτες στην μάρκα.

Η πληροφορία της ανανέωσης του μοντέλου για το 2023 διέρρευσε επίσημα από το ιταλικό εργοστάσιο στη διάρκεια του World Ducati Week όταν οι άνθρωποι της Ducati επέτρεψαν σε «εκλεκτούς πελάτες» να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο νέο μοντέλο. Η Ducati δημιούργησε ένα διαδικτυακό «Secret Room» στο οποίο επέτρεψε σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων να δουν το νέο Scrambler, χωρίς όμως να δοθούν τεχνικά στοιχεία της μοτοσικλέτας.

Ducati

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν για το νέο Scrambler ήταν λίγες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα είναι εντελώς νέο το εμπρός φωτιστικό σώμα, η σέλα και το ρεζερβουάρ. Η δομή της μοτοσικλέτας θα παραμείνει ίδια, αλλά αναμένεται να προστεθούν πολλά ηλεκτρονικά «καλούδια» τόσο για την ασφάλεια όσο και για την χρηστικότητα του μοντέλου.

Ducati

Το νέο Scrambler αναμένεται να παρουσιαστεί στη σειρά επεισοδίων World Ducati Premiere, ενώ τον Νοέμβριο στην EICMA 2022 στο Μιλάνο να δείξει στον κόσμο την πλήρη γκάμα των αναβαθμισμένων μοντέλων. Υπομονή μερικούς μήνες για να δούμε τη νέα σειρά των ιταλικών ρετρό μοντέλων.

Βίντεο των Scrambler 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!