Formula 1, Ουγγαρία: Μία χιουμοριστική απεικόνιση των λαθών της Ferrari (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Ουγγαρία: Μία χιουμοριστική απεικόνιση των λαθών της Ferrari (vid)
Τα νέα ατοπήματα της Scuderia, αυτή τη φορά στο Grand Prix της F1 στην Ουγγαρία, οδήγησαν σε πληθώρα σατιρικών εικόνων και video.

Μετά το νέο στρατηγικό φιάσκο για τη Scuderia Ferrari, αυτή τη φορά στο Grand Prix της Ουγγαρίας, στα social media γίνεται χαμός! Εξοργισμένοι tifosi ή απλά ευφάνταστοι δημιουργοί, όλοι προσθέτουν χιουμοριστικά λιθαράκια σε έναν ουρανοξύστη σάτιρας με αποδέκτη την ιταλική ομάδα και ειδικά τον επικεφαλής της, Ματία Μπινότο.

Το video που σας παραθέτουμε δεν προσωποποιεί το πρόβλημα αλλά επικεντρώνεται στην άνιση μάχη που δίνει ο Σαρλ Λεκλέρ, έχοντας μία ομάδα στρατηγικής που τον οδηγεί προς την αποτυχία.

Το δημιούργημα του δαιμόνιου LollipopManComics απεικονίζει τη μάχη τριών σχεδόν ισάξιων όπως τους παρουσιάζει αντιπάλων: του Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing και των Λούις Χάμιλτον, Τζορτζ Ράσελ της Mercedes. Ενώ οι τρεις τους τρέχουν σε παρόμοιο ρυθμό, ξαφνικά «προσπερνούν» τον Λεκλέρ.

Μόνο που ο Μονεγάσκος τρέχει πιο γρήγορα από αυτούς. Τότε, πως γίνεται να υστερεί; Το μυστικό είναι κάτω από το κομμάτι πίστας στο οποίο τρέχει και εκεί βρίσκονται τα μέλη της ομάδας του που τρέχουν με αντίθετη φορά, μηδενίζοντας την προσπάθειά του!

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Μετά τον αγώνα στην Ουγγαρία, ο Λεκλέρ είναι πια 80 βαθμούς πίσω από τον Φερστάπεν στη βαθμολογία. Διαφορά που δεν καλύπτεται εύκολα.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!