Daytona Best Electric: Νεανικό και στιλάτο το νέο EV 50 Plus

Κώστας Παστρίμας
Daytona Best Electric: Νεανικό και στιλάτο το νέο EV 50 Plus
Ακόμα ένα στιλάτο ηλεκτρικό scooter αστικής μικρομετακίνησης από την Daytona Best Electric.

Η δυναμική πορεία της Daytona Best Electric στον καινούριο τρόπο αστικής μετακίνησης συνεχίζεται με την επέκταση της γκάμας σε όλα τα μέτωπα. Το EV 50 Plus είναι το νέο ηλεκτρικό scooter της μάρκας το οποίο έρχεται να δώσει μοντέρνα λύση στις αστικές μικρομετακινήσεις χάρη στην πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση του.

Το EV 50 Plus είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα της Bosch απόδοσης 1.700W ο οποίος προσφέρει 35,7Nm ροπής. Αυτό μεταφράζεται σε 45Km/h τελικής ταχύτητας με ικανότητα ανάβασης μέχρι και κλίση 18% (πλήρως φορτωμένο από στάση). Ο κινητήρας διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης συν όπισθεν, ενώ η μπαταρία είναι αποσπώμενη λιθίου 60V-28Ah και προσφέρει μίνιμουμ 650 κύκλους φόρτισης. Η αυτονομία είναι περίπου 57 χιλιόμετρα ανάλογα με την οδήγηση με την κατανάλωση να είναι στα 4,1kWh/100Km σύμφωνα με την Daytona Best Electric.

Daytona

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η Daytona έχει εξοπλίσει το EV 50 Plus με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω στις αναρτήσεις, ενώ στα φρένα έχουμε έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω 180mm. Το βάρος του scooter είναι μόλις 67 κιλά χωρίς την μπαταρία (89,5 κιλά σύνολο), ενώ οι τροχοί έχουν διάσταση 10 ιντσών.

Daytona

Στον εξοπλισμό, το EV 50 Plus διαθέτει φώτα LED με DRL φώτα ημέρας, LCD οθόνη πληροφοριών, ποιοτικά χειριστήρια και διακόπτες, επίπεδο πάτωμα, γάντζο για μεταφορά χειραποσκευών, πομποδέκτη ενεργοποίησης συναγερμού και LED φλας. Το στιλάτο ηλεκτρικό scooter μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 1.850 ευρώ. Μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοποδηλάτου χάριν στην ισοδυναμία με το δίπλωμα αυτοκινήτου (προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου πάνω από έξι χρόνια και ηλικία άνω των 27ετών).

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!