Formula 1: Τι κάνει ο Λατίφι με τον Βαμβακούλα;

Formula 1: Τι κάνει ο Λατίφι με τον Βαμβακούλα;
Μία συνάντηση «γιγάντων» που αποτέλεσε προπομπό της επικείμενης επίσκεψης της Nazionale Piloti στην Ελλάδα.

Ο ένας είναι ο… «πρωταθλητής των τοίχων» στη Formula 1. Ο άλλος μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες που έχουν πατήσει ποτέ το χορτάρι των ποδοσφαιρικών γηπέδων της χώρας μας. Κι όμως η μοίρα διασταύρωσε τους δρόμους τους!

Ο λόγος για τον «βασιλιά της μπαριέρας» στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Νίκολα Λατίφι, και τον ένα και μοναδικό Νίκο Βαμβακούλα για τον οποίο θαρρούμε πως δεν χρειάζονται συστάσεις.

Νίκολα Λατίφι

Η φωτογραφία δεν είναι καινούρια, η συνάντησή τους απαθανατίστηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν ο οδηγός της Williams F1 είχε βρεθεί στη χώρα μας για διακοπές και είχε απολαύσει τις ομορφιές της Μυκόνου.

Εκεί συνάντησε το 65χρονο άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού και του ΟΦΗ και όπως μας μετέφερε ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, Κώστας Μαστοράκης, η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στο ενδεχόμενο να επισκεφτεί ξανά η ποδοσφαιρική ομάδα των πιλότων τη χώρα μας.

Nazionale Piloti

Το είχε κάνει τον Αύγουστο του 2006 στο Στάδιο Καραϊσκάκη και τον Νοέμβριο του 2007 στο Γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Έγιναν προσπάθειες να… τριτώσει το καλό τον φετινό Αύγουστο στη Μύκονο αλλά τελικά, όπως αποκλειστικά διαβάσατε στο Gazzetta, δε θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά μία σειρά από διαφορετικές δράσεις, επικεντρωμένες στην οδική ασφάλεια.

Μάλιστα, όπως ίσως θυμούνται όσοι είχαν βρεθεί τότε στις κερκίδες και είχαν απολαύσει την παρέα του Μίκαελ Σουμάχερ που είχε έρθει ως… αρχηγός της ομάδας τότε, ο Βαμβακούλας ήταν μέλος της αντίπαλης, All Star ομάδας. Κι από τα πιο μαχητικά μάλιστα!

Φωτογραφίες: Κώστας Μαστοράκης, Williams F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!