Αστέρι του MotoGP κερδίζει αγώνα μοτοκρός (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αστέρι του MotoGP κερδίζει αγώνα μοτοκρός (vid)
Οι περισσότεροι αναβάτες MotoGP χαλαρώνουν σε κάποια παραλία, κάποιοι όμως δεν σταματούν ούτε στις διακοπές.

Διανύουμε ήδη την τρίτη εβδομάδα καλοκαιρινής διακοπής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP και οι περισσότεροι αναβάτες είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την χαλάρωση στις παραλίες και να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που ελάχιστα σταμάτησαν να οδηγούν μοτοσικλέτα και συνέχισαν να προπονούνται εντός και εκτός πίστας.

Ο Τζάκ Μίλερ, αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας Ducati ταξίδεψε στην πατρίδα του την Αυστραλία για να περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης, ωστόσο το «μικρόβιο» της μοτοσικλέτας δεν τον άφησε να ησυχάσει. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ο Αυστραλός αποφάσισε να πάρει μέρος στον αγώνα μοτοκρός «Battle in the Bush» στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας βάζοντας το διάσημο νούμερο «43» στον ανταγωνισμό.

miller

Ο Αυστραλός απέδειξε και στο χώμα ότι είναι αρκετά γρήγορος καταφέρνοντας να κερδίσει το δεύτερο σκέλος της κατηγορίας Open και να τερματίσει 2ος στο πρώτο σκέλος. Ο Μίλερ πήρε μέρος και στον αγώνα των 125cc ανεβαίνοντας στο βάθρο, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε έναν άτυπο αγώνα scrambler αντοχής τριών ωρών με την ομάδα Moto Relay και τρεις ακόμα συναθλητές.

Ο Τζάκ Μίλερ στο τέλος του 2022 θα εγκαταλείψει την Ducati και θα μετακομίσει στην KTM για τα επόμενα δύο χρόνια. Στον αγώνα μοτοκρός χρησιμοποίησε μοτοσικλέτες της KTM, ωστόσο λόγω του συμβολαίου του με την Ducati, έπρεπε να κολλήσει αυτοκόλλητα της ιταλικής μάρκας πάνω στη μοτοσικλέτα, όπως και γραφικά των χορηγών του.

Βίντεο από παλαιότερη προπόνηση του Μίλερ με τον Τόμπι Πράις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!