Έτοιμοι για πικνίκ με τη Vespa σας (vid)

Κώστας Παστρίμας
Έτοιμοι για πικνίκ με τη Vespa σας (vid)
Η Vespa παρουσίασε μια νέα έκδοση της Primavera η οποία είναι ιδανική για αποδράσεις στη φύση.

Η Vespa ανέκαθεν ήταν σύμβολο ελευθερίας, στυλ και lifestyle δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα και τον ιταλικό τρόπο ζωής. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 η ιταλική μάρκα παρουσίαζε μοντέλα με εναλλακτική σχεδίαση και εξοπλισμό που την έκαναν να ξεχωρίζει ανεβάζοντας το επίπεδο στοιχείων όπως η φιλία και η συντροφικότητα.

Για το 2022 η Vespa αποφάσισε να σχεδιάσει μια ειδική έκδοση της Primavera η οποία ονομάζεται Pic Nic. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε καλύτερα τις βόλτες στον καθαρό αέρα, στις εξορμήσεις εκτός πόλης ή στις κρυμμένες πράσινες γωνιές των πόλεων. Είναι εξοπλισμένη με ένα κομψό καλάθι πικνίκ από ξύλο ρατάν, που περιέχει μια βολική αφαιρούμενη τσάντα ψυγείο και φυσικά την απαραίτητη κουβέρτα πικνίκ, κατασκευασμένη από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα ζακάρ που ακολουθεί το μοτίβο του πλεκτού καλαθιού. Η Primavera θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες 50 και 125 κ.εκ.

Vespa

Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα, είναι διακοσμημένα με το λογότυπο Vespa Pic Nic, και μπορούν να μεταφερθούν άνετα στις εμπρός και πίσω σχάρες αποσκευών χρωμίου, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό αυτής της ειδικής έκδοσης. Μάλιστα η κουβέρτα τυλίγεται χάρη στους δερμάτινους ιμάντες και μεταφέρεται εύκολα με μία πρακτική λαβή. Η ειδική αυτή έκδοση της Primavera είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, Verde (πράσινο) και Grigio (ασημί), με διχρωμία στη σέλα σε μπεζ και καφέ.

Vespa

Τη νέα Vespa Pic Nic μπορείτε να τη βρείτε στα σημεία πώλησης Vespa στην τιμή των 4.290 ευρώ για την έκδοση 50 και 5.290 ευρώ για την έκδοση 125.

Βίντεο με τη Vespa Pic Nic.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!