LIVE TV: Η τελευταία μάχη του Μαρκογιάννη στη Βαλελούνγκα

Πάνος Σεϊτανίδης
Δείτε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ταλαντούχου Έλληνα οδηγού στο πλαίσιο του τέταρτου της Ιταλικής Formula 4.

Ένα τριήμερο καταιγιστικής δράσης στο πλαίσιο της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth ολοκληρώνεται. Μετά από δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών, διπλές κατατακτήριες και δύο αγώνες, ήρθε η ώρα και την τρίτη και τελευταία μάχη στην ιταλική πίστα του Σπα

Εκεί διεξάγεται ο τέταρτος γύρος της σεζόν του 2022 αλλά δεύτερος στο πρόγραμμα του δικού μας, Τζώρτζη Μαρκογιάννη. Στον πρώτο αγώνα, Ο Έλληνας οδηγός εκκίνησε 30ος, σκαρφάλωσε μέχρι την 23η θέση αλλά τελικά η προσπάθειά του ολοκληρώθηκε στην αμμοπαγίδα.

Στον δεύτερο αγώνα, σήμερα το πρωί, παρότι εκκίνησε μόλις 32ος, είχε διαρκή αναρρίχηση και τελικά κατέλαβε την 22η θέση! Όσο για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα στην Ιταλική πίστα, ο οδηγός της CRAM Motorsport θα παραταχθεί πάλι στην 32η θέση του grid και θα έχει μπροστά του 30 λεπτά και ένα γύρο, για να κερδίσει όσο γίνεται περισσότερες θέσεις.

Δείτε LIVE τον τελευταίο αγώνα του Μαρκογιάννη στη Βαλελούνγκα, πατώντας play στο video που ακολουθεί. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στις 15.00 ώρα Ελλάδας.