LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στη Βαλελούνγκα

LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στη Βαλελούνγκα
Δείτε τον δεύτερο αγώνα του ταλαντούχου Έλληνα οδηγού στο πλαίσιο του 4ου γύρου της Ιταλικής Formula 4.

Μπορεί οι φίλοι της Formula 1 να έχουν στραμμένο το βλέμμα στην στη Μεγάλη Βρετανία, το ιστορικό Σίλβερστον και τον δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη «τρέχουν» παράλληλα πολλά πρωταθλήματα και μάλιστα, υπάρχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον!

Ο λόγος για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth, που αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέπτεται την πίστα της Βαλελούνγκα που βρίσκεται λίγο έξω από τη Ρώμη.

Εκεί αγωνίζεται ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, τρέχοντας με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας CRAM Motorsport και το Νο79 στο μπλε μονοθέσιό του.

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

Στην Ιταλική F4, κάθε γύρος του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στον πρώτο, ο 17χρονος εκκίνησε 30ος ανάμεσα σε 37 οδηγούς, σκαρφάλωσε μέχρι την 23η θέση αλλά οι προσπάθειές του ολοκληρώθηκαν στην αμμοπαγίδα..

Στον δεύτερο αγώνα, ο οδηγός Μαρκογιάννης θα παραταχθεί στην 32η θέση του grid και θα έχει μπροστά του 30 λεπτά και ένα γύρο, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να κερδίζει θέσεις στον αγώνα!

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στο Σπα, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!