Αυτά τα Cupra Formentor μπορούν να τα πάρουν μόνο 999 τυχεροί!

Αυτά τα Cupra Formentor μπορούν να τα πάρουν μόνο 999 τυχεροί!

Πάνος Σεϊτανίδης
Αυτά τα Cupra Formentor μπορούν να τα πάρουν μόνο 999 τυχεροί!
Το Ισπανικό brand παρουσίασε μία νέα, συλλεκτική έκδοση με το όνομα VZ5 Taiga Grey.

Στην παραγωγή μπαίνει μία νέα ειδική έκδοση για το ήδη ξεχωριστό Cupra Formentor VZ5. Η Ισπανική εταιρεία τη βάφτισε Taiga Grey και εφοδιάζει με 5-κύλινδρο TSI κινητήρα χωρητικότητας 2.5 lt που αποδίδει 390HP και 480Nm ροπής.

Η συγκεκριμένη έκδοση που θα αφορά μόνο αυτό το χρώμα, θα είναι συλλεκτική αφού θα παραχθεί σε μόλις 999 μονάδες. Το εξωτερικό χρώμα συνδυάζεται με ένα συγκεκριμένο εσωτερικό - σε Dinamica Black με ραφές στο χρώμα του χαλκού και καφέ δερμάτινα καθίσματα.

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey

Όπως ανακοίνωσε η Ισπανική εταιρεία, κάθε Formentor VZ5 Taiga Grey θα περιλαμβάνει τον αριθμό του οχήματος χαραγμένο με λέιζερ στο πάνελ της πόρτας, υπογραμμίζοντας την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου και σηματοδοτώντας τη θέση του στην ιστορία της μάρκας.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του μοντέλου ενισχύεται από τα φώτα Matrix LED, που αποτελούν πλέον στάνταρ εξοπλισμό, προσφέροντας πιο φωτεινό, πιο έξυπνο και εξαιρετικά αποδοτικό φωτισμό.

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey

Σε συνδυασμό με την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου, το σύστημα των Matrix LED μπορεί να ρυθμίσει δυναμικά την κατανομή του φωτός. Ο συνδυασμός των Matrix LED προβολέων και του αυτόματου φωτισμού καθιστά δυνατή την οδήγηση με αναμμένη τη μεγάλη σκάλα ανά πάσα στιγμή, καθώς δε τυφλώνει τους άλλους οδηγούς.

Η παραγωγή του Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Μαρτορέλ της Ισπανίας. Οι 999 μονάδες στις οποίες θα παραχθεί, περιλαμβάνονται στη συνολική παραγωγή των 7.000 που η μάρκα έχει ανακοινώσει για το Formentor VZ5.

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!