SYM Joyride 300 16": Επιστρέφει με πλούσιο εξοπλισμό

Κώστας Παστρίμας
SYM Joyride 300 16": Επιστρέφει με πλούσιο εξοπλισμό
Το δημοφιλές scooter της SYM βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα πιο άνετο και ασφαλές από ποτέ.

Το SYM Joyride 300 16" έχει γράψει τη δική του ιστορία στην χώρα μας έχοντας κερδίσει την εύνοια των δικυκλιστών που το εμπιστεύτηκαν στην πρώτη του έκδοση. Η SYM προχώρησε για το 2022 σε σημαντική αναβάθμιση του αγαπημένου μοντέλου μπαίνοντας και πάλι δυναμικά στην κατηγορία των 300αριών scooter με μεγάλους τροχούς 16 ιντσών.

Το Joyride συνδυάζει τις μαζεμένες διαστάσεις με την ευρυχωρία, διατηρώντας παράλληλα και ένα σπορ προφίλ στην εμφάνισή του. Τα LED φώτα του είναι δυναμικά για όποιον τα αντικρίσει στον δρόμο, με τα φώτα ημέρας DRL να αποτελούνται από 28 LED που σχηματίζουν δύο συστοιχίες, οι οποίες σχηματίζουν μια άκρως επιθετική και δυναμική όψη. Στο πίσω μέρος, το ιδιαίτερο σχήμα που δίνουν τα 18 LED δημιουργούν μία εικόνα που κάνει την «ουρά» του Joyride να μη μοιάζει με κανένα άλλο scooter.

SYM

Ο κινητήρας του SYM είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος και αποδίδει 26 ίππους και 26Nm ροπής, με την κατανάλωση να φτάνει μόλις στα 3,6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, προσφέροντας έτσι αυτονομία που ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα μικτής χρήσης. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, με μεγάλες διαδρομές 115mm και 100mm αντίστοιχα, ενώ στα φρένα συναντάμε ένα δίσκο 260mm εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα, ενώ πίσω υπάρχει ένας δίσκος 240mm και δαγκάνα δύο εμβόλων με ABS της Continental.

SYM

Αναβαθμισμένος είναι ο εξοπλισμός του Joyride 300 16" καθώς διαθέτει χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα 35+ λίτρων, USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί δεύτερης γενιάς, σχάρα τοποθέτησης βαλίτσας, LCD έγχρωμη οθόνη πληροφοριών, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και επίπεδο πάτωμα. Το ρεζερβουάρ του Joyride έχει χωρητικότητα 11,5 λίτρα, ενώ το βάρος του scooter είναι στα 186 κιλά γεμάτο. Το νέο scooter της SYM μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.695 ευρώ.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!