Nissan: Το NV200 μετατρέπεται σε κινητό γραφείο (vid)

Nissan: Το NV200 μετατρέπεται σε κινητό γραφείο (vid)

Κώστας Παστρίμας
Nissan: Το NV200 μετατρέπεται σε κινητό γραφείο (vid)
Η Nissan πρωτοπορεί και στον τομέα των επαγγελματικών λύσεων μεταφέροντας το γραφείο σας στο NV200.

Οι ανάγκες ολοκληρωμένης εμπειρίας μετακίνησης στη σύγχρονη εποχή απασχολεί όλο και περισσότερο τις εταιρείες αυτοκινήτου. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχουμε δει πολλά φουτουριστικά μοντέλα να παρέχουν ποικιλία υπηρεσιών προκειμένου οι επιβάτες να απολαμβάνουν αυξημένες ευκολίες στην καθημερινότητά τους.

Η Nissan, θέλοντας να μεταφέρει την εμπειρία της ευέλικτης εργασίας και στο όχημά σας παρουσίασε μια ειδική έκδοση του NV200 την οποία ονομάζει Moow. Η Nissan συνεργάστηκε με την εταιρεία κατασκευής επίπλων Itoki Corporation και δημιούργησαν ένα έναν κινητό και πλήρως λειτουργικό χώρο εργασίας που θα μπορούσε να βοηθήσει στην κάλυψη τέτοιων αναγκών. Για παράδειγμα, ένας φωτογράφος είναι πάντα εν κινήσει και φωτογραφίζει πολλά θέματα για διαφορετικά έργα.

Nissan

Στο βίντεο της Nissan μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πόσο η ζωή ενός φωτογράφου ο οποίος έχει σημαντικές εκκρεμότητες μετά τη δουλειά γίνεται πιο εύκολη καθώς μπορεί να τελειώσει εντελώς το έργο του στην τοποθεσία. Το Nissan NV200 Moow προέκυψε ως αποτέλεσμα των νέων και μοναδικών τρόπων που αναζητά η εταιρεία για να επικοινωνήσει τα πλεονεκτήματα των οχημάτων της, παρέχοντας επιλογές τηλεργασίας σε «ψηφιακούς νομάδες» και όχι μόνο.

Nissan

Ο Χιρομίτσου Γιασούι, επαγγελματίας φωτογράφος, ανάφερε για την εμπειρία του με το Moow: «Το εσωτερικό ήταν πολύ χαλαρωτικό, όπως και ο δικός μου χώρος. Αυτό με βοήθησε να κάνω περισσότερη δουλειά. Και μετά, όταν άνοιξα τη συρόμενη πλαϊνή πόρτα, αντίκρισα την όμορφη θέα του τοπίου. Ήταν σαν να δουλεύω με τα πλεονεκτήματα του γραφείου μου στην εξοχή».

Το βίντεο του NV200 Moow.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!