Formula 1, Λεκλέρ: «Με πονάει η εγκατάλειψη»

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Λεκλέρ: «Με πονάει η εγκατάλειψη»
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari ήταν απογοητευμένος από την ατυχή έκβαση του Grand Prix της F1 στο Μπακού.

Εφιαλτική εξέλιξη είχε για τη Scuderia Ferrari το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, αφού είδε και τα δύο μονοθέσιά της να εγκαταλείπουν στους πρώτους είκοσι γύρους.

Στον γύρο 9 τα υδραυλικά της F1-75 πρόδωσαν τον τέταρτο Κάρλος Σάινθ ενώ στον γύρο 20, καπνοί βγήκαν από το κόκκινο μονοθέσιο του Σαρλ Λεκλέρ που μέχρι εκείνο το σημείο είχε τα ηνία του αγώνα.

Πράγμα που εκτός απροόπτου, θα επιτρέψει στον Μαξ Φερστάπεν να ανοίξει τη μεταξύ τους διαφορά στους οδηγούς αλλά και στη Red Bull Racing, να ξεφύγει στους κατασκευαστές.

Τα παραπάνω έφεραν απογοήτευση στον Λεκλέρ, η οποία ήταν έκδηλη στις πρώτες τηλεοπτικές του δηλώσεις: «Με πονάει αυτό που συνέβη. Πρέπει να βρούμε τι έγινε και να διασφαλίσουμε πως δε θα συμβεί ξανά. Δεν μπορώ να βρω τις σωστές λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ απογοητευτικό. Πρέπει να βρούμε τι φταίει».

«Στο ξεκίνημα της σεζόν ήμασταν γρήγοροι αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς, παρότι δεν έχουμε αλλάξει πολλά στο μονοθέσιό μας. Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη, προφανώς ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα. Όμως αυτό που συνέβη με πονάει».

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!