Ζίμπεν: «H BMW δεν θα σταματήσει να φτιάχνει μοτοσικλέτες με κινητήρα εσωτερικής καύσης»

Ζίμπεν: «H BMW δεν θα σταματήσει να φτιάχνει μοτοσικλέτες με κινητήρα εσωτερικής καύσης»
Ο CEO του BMW Group Hellas έδωσε υποσχέσεις στους παραδοσιακούς φίλους της μοτοσικλέτας.

Η ωραία ετήσια εκδήλωση του BMW Riders Club of Greece, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της BMW Motorrad Ελλάδας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα Καμμένα Βούρλα, είχε και έναν υψηλό καλεσμένο. Ο Αντρέας Ζίμπεν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, έδωσε το παρών στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνάντησης και χαιρέτισε στα μέλη του club αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου που βρεθήκαμε εκεί.

bmw motorrad

Ο Ζίμπεν δήλωσε και ο ίδιος μοτοσικλετιστής (έχει στην κατοχή του μια BMW R Nine-T μεταξύ άλλων), μίλησε για τις διαφορές που έχει να κινείσαι με μοτοσικλέτα στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Πρώτα απ' όλα, αναφέρθηκε στο πόσο πιο επικίνδυνοι είναι οι γλιστεροί ελληνικοί δρόμοι. Στη συνέχεια, «στιγμάτισε» τη συνήθεια που έχουν πολλοί αναβάτες να μη φορούν κράνος πάνω στη μοτοσικλέτα τους και φυσικά τις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. που βλέπει στους δρόμους κάθε μέρα.

bmw motorrad

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του χαιρετισμού του Ζίμπεν, όμως, αφορούσε τα μελλοντικά σχέδια της BMW Motorrad. Καθώς ένα από τα θέματα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του ηλεκτρικού σκούτερ της BMW, του CE 04, μεγάλο μέρος της συζήτησης στράφηκε γύρω από την ηλεκτροκίνηση στις μοτοσικλέτες.

Καθώς τα περισσότερα μέλη του ελληνικού club είναι «δρομείς μεγάλων αποστάσεων», καθώς οργανώνουν μεγάλα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έχουν ιδιαίτερη σχέση ιδιαίτερα με τα μοτέρ των μοτοσικλετών τους, ο Αντρέας Ζίμπεν έσπευσε να τους καθησυχάσει ότι η βαυαρική φίρμα δεν θα τους στερήσει αυτήν την ευχαρίστηση. «Μπορώ να σας πω ότι η BMW δεν θα σταματήσει ποτέ να φτιάχνει μοτοσικλέτες με κινητήρα εσωτερικής καύσης», ήταν τα λόγια του.

bmw motorrad

Η 2ήμερη εκδήλωση του BMW Riders Club στα Καμμένα Βούρλα περιλάμβανε ακόμα την παρουσίαση του τελευταίου μεγάλου ταξιδιού του γνωστού δημοσιογράφου/φωτογράφου Κωντσταντίνου Μητσάκη, ο οποίος με μια BMW 850 GS διέσχισε την Αραβική Χερσόνησο και κυρίως τη Σαουδική Αραβία.

Έγινε επίσης η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου, εξακύλινδρου Κ1600 GT, λεπτομέρειες για το οποίο θα διαβάσετε σε σχετικό θέμα. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δώρων του BMW Riders Club of Greece. Για άλλη μία χρονιά η BMW Motorrad Ελλάδας έδειξε πόσο κοντά στέκεται στους πελάτες της μάρκας και βοήθησε να οργανωθεί η εξαιρετική αυτή συνάντηση - δείγμα συνέπειας και επαγγελματισμού, που δίνει το παράδειγμα σε όλους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!