Στην Ελλάδα το πρωτοποριακό BMW CE 04 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα το πρωτοποριακό BMW CE 04 (vid)
Τα πρώτα ηλεκτρικά scooter BMW CE 04 βρίσκονται στην Ελλάδα και ειναι διαθέσιμα στο δίκτυο εμπόρων της BMW Motorrad.

Το φουτουριστικό scooter CE 04 της BMW μας έχει απασχολήσει έντονα τους τελευταίους μήνες καθώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στην γκάμα της γερμανικής φίρμας. Το ηλεκτρικό μοντέλο επιτέλους βρίσκεται στα καταστήματα των συνεργατών της BMW Motorrad στην Ελλάδα και είναι έτοιμο να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των ηλεκτρικών δικύκλων.

Το CE 04 σχεδιαστικά είναι μια κατηγορία μόνο του καθώς ακολουθεί έναν μοναδικό, φουτουριστικό δρόμο. Η επίπεδη σέλα, ο εκτεθειμένος πίσω τροχός τύπου δίσκος, η τεράστια οθόνη 10,25 ιντσών και ο έξυπνος χώρος αποθήκευσης στο πλάι δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο το οποίο δεν μπορείς να μπερδέψεις στο δρόμο με κάτι αντίστοιχο.

BMW CE04

Εκτός από τον σχεδιασμό, το νέο μοντέλο της BMW ξεχωρίζει και για τις επιδόσεις του με τον υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 42 ίππους και 65Nm ροπής με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 120Km/h. Η μπαταρία των 8,9kWh χαρίζει αυτονομία 130 χιλιομέτρων, ανάλογα τη χρήση, ενώ οι χρόνοι φόρτισης είναι μικροί χάρη στο σύστημα ταχυφόρτισης που έχει δανειστεί από τα αυτοκίνητα. Το CE 04 συνοδεύεται από συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως Dynamic Traction Control, Automatic Stability Control και επιλογές οδήγησης, ενώ αναρτήσεις και φρένα εξασφαλίζουν εξαιρετική συμπεριφορά και ασφάλεια στο δρόμο.

BMW CE04

Ο CEO της BMW Group Hellas, Αντρέας Σιέμπεν, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ηλεκτρικό scooter και επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των scooter – ευελιξία, ευκολία οδήγησης και πρακτικότητα – με προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και στυλ. Το CE 04 είναι ένα scooter συνδεδεμένο με τη ζωή του αναβάτη προσφέροντάς του μια πολύ συναισθηματική και πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης. Με την άφιξη του BMW CE 04 του στην Ελλάδα, το BMW Group προσφέρει λύσεις μηδενικών ρύπων σε όλες τις μάρκες του».

BMW CE04

Το νέο BMW CE 04 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της BMW Motorrad στην τιμή των 12.180 ευρώ, ενώ συνοδεύεται και από επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά των 800 ευρώ στην αρχική τιμή προ φόρων.

Ανάλυση του BMW CE 04.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!