Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το μοναδικό TT Isle of Man (vid)

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το μοναδικό TT Isle of Man (vid)
O Τζον ΜακΓκίνες μας πάει βόλτα με την Honda CBR1000RR του στο Isle of Man.

Ο «πιο επικίνδυνος αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο» ξεκίνησε στις 28 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου 2022. Φυσικά, μιλάμε για το TT Isle of Man, τον τρομακτικό αγώνα με μοτοσικλέτες ο οποίος πραγματοποιείται σε δημόσιους δρόμους σε ένα μικρό νησί της Μεγάλης Βρετανίας. Η ιστορία του Isle of Man χάνεται πίσω στο 1907 όταν και πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας, ενώ από το 1949 μέχρι το 1977 η μοναδική αυτή πίστα φιλοξένησε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix μοτοσικλετών.

TT

Το 2022 το TT Isle of Man επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας. Αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Road Racing της FIM και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα σε όλο τον κόσμο. Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει στη διαδρομή των 60 χιλιομέτρων με τους πρώτους χρόνους να είναι ήδη εντυπωσιακοί. Ο Πίτερ Χίκμαν με BMW S1000RR κατάφερε να σημειώσει χρόνο 16:42.778 με τη μέση ωριαία ταχύτητα να αγγίζει τα 218Km/h!

TT

Ο Τζόν ΜακΓκίνες είναι ένας ζωντανός θρύλος των αγώνων δρόμου και φέτος θα πάρει μέρος σε ακόμα ένα TT Isle of Man. Μάλιστα, μαζί με την ομάδα της Honda αποφάσισαν να τοποθετήσουν πολλαπλές κάμερες στη μοτοσικλέτα για να καταγράψουν τη διαδρομή και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό βίντεο. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε θέαμα με έναν από τους καλύτερους του είδους.

Φέτος, το TT Isle of Man για πρώτη φορά έχει και τηλεοπτική κάλυψη μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του αγώνα. Με μια μικρή συνδρομή μπορείτε να ακολουθήσετε όλη τη δράση στο «Νησί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!