Formula 1, Λεκλέρ στο Gazzetta: «Η Μύκονος είναι ένα μέρος που αγαπώ»

Formula 1, Λεκλέρ στο Gazzetta: «Η Μύκονος είναι ένα μέρος που αγαπώ»
Ο Μονεγάσκος σταρ μίλησε για την Ελλάδα και τη σημασία του καλοκαιρινού διαλείμματος για τους οδηγούς της F1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΚΟ: Πάνος Σεϊτανίδης.

Το καλοκαίρι του 2021, η Μύκονος είχε μετατραπεί σε παροικία της Formula 1. Ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes και ο Νίκολα Λατίφι, βρέθηκαν ταυτόχρονα στο νησί του Αιγαίου, με τις εικόνες από τις διακοπές τους να κάνουν το γύρο του κόσμου, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρα μας.

Ο Μονεγάσκος εξερεύνησε και λάτρεψε το νησί και μετά από τις παρασκηνιακές συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα των πιλότων, Nazionale Piloti, και την Star Team του Πρίγκιπα Αλβέρτου, έδειξε ενδιαφέρον να επιστρέψει με αφορμή τον αγώνα που οργανώνεται για τον προσεχή Αύγουστο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης, δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον Λεκλέρ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό νησί φέτος.

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να έρθουμε όλοι στη Μύκονο, θα είναι δύσκολο να συντονιστούμε με τα διαφορετικά πλάνα διακοπών όλων. Όμως η Μύκονος είναι ένα μέρος που αγαπώ. Μου αρέσει πάντα πολύ να πηγαίνω εκεί και να αποσυνδέομαι από την πίεση της αγωνιστικής σεζόν. Γνωρίζω πως η Nazionale Piloti έχει βοηθήσει το ίδρυμα για τα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο (σ.σ. το “Όραμα Ελπίδας”). Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε για έναν τέτοιο σκοπό», είπε ο 24χρονος.

Σαρλ Λεκλέρ, Όραμα Ελπίδας

Ο Λεκλέρ με τον Μανώλη Παπασάββα, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και Διοικητή των νοσοκομείων Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. Κυριακού»

Στη συνέχεια, ο Λεκλέρ απάντησε στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, σχετικά με τη σημασία του διαλείμματος τεσσάρων εβδομάδων που έχουν οι οδηγοί τον Αύγουστο. Ένα διάλειμμα… χρυσός, δεδομένου πως από τον Μάρτιο έως τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο αφού διεξάγονται 22 Grand Prix σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Σαρλ Λεκλέρ

«Το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά τώρα που οι σεζόν έχουν τόσους αγώνες. Οι σεζόν ολοένα και μεγαλώνουν, εμείς είμαστε όλο και πιο εξαντλημένοι και είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε λίγο χρόνο να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Πέρυσι, αυτό το έκανα στη Μύκονο. Φέτος δεν είμαι σίγουρος αν θα έχω χρόνο και για διακοπές αλλά πάντα περνάω καλά στην Ελλάδα», απάντησε ο Λεκλέρ στην ερώτηση του απεσταλμένου του Gazzetta και του CAR.

Εφόσον όλα τα κομμάτια του παζλ μπουν στη θέση τους, ο εν λόγω ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου. Ακολουθούν μερικές εικόνες από τις περυσινές διακοπές των Λεκλέρ, Ράσελ και Λατίφι, που μοιράστηκε μαζί μας ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, Κώστας Μαστοράκης.

Σαρλ Λεκλέρ


Σαρλ Λεκλέρ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!