Formula 1: Έκλεψαν τον Φέτελ στην Ισπανία, τους κυνήγησε με ένα σκούτερ ο Γερμανός

Formula 1: Έκλεψαν τον Φέτελ στην Ισπανία, τους κυνήγησε με ένα σκούτερ ο Γερμανός
Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έπεσε θύμα κλοπής μετά τον αγώνα στη Βαρκελώνη, όμως προσπάθησε να κυνηγήσει τους δράστες.

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε η φετινή επίσκεψη του οδηγού της Aston Martin, Σεμπάστιαν Φέτελ στην Ισπανία. O Γερμανός 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έπεσε θύμα κλοπής έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε, μία ημέρα μετά το τέλος του Grand Prix.

Η Aston Martin, με ανακοίνωσή της, αποκάλυψε το γεγονός αυτό και το ότι ο Φέτελ προσπάθησε να ανακτήσει τα πράγματά του. Χρησιμοποιώντας λογισμικό εντοπισμού μέσω του smartphone του επιχείρησε να βρει τα ακουστικά που βρίσκονταν μέσα στη τσάντα που εκλάπη. Για να το κάνει αυτό δανείστηκε ένα σκούτερ από κάτοικο που βρισκόταν στο σημείο εκείνο και ξεκίνησε το κυνηγητό μέσα στη Βαρκελώνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φέτελ ανεβαίνει σε σκούτερ φέτος και φαίνεται πως οι περιπέτειές του στην Αυστραλία ήταν η ιδανική προπόνηση για τον Γερμανό πολυπρωταθλητή.

Σεμπάστιαν Φέτελ

Οι δράστες φαίνεται πως κατάλαβαν την κατάσταση και την προσπάθεια του Φέτελ να τους καταδιώξει. Έτσι, αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τα ακουστικά, πετώντας τα στο δρόμο, και ως αποτέλεσμα ο Φέτελ δεν κατάφερε να βρει τα υπάρχοντά του. Έτσι, κατέφυγε στις τοπικές αρχές, όπως αναφέρει η «El Periodico», οι οποίες τώρα έχουν ξεκινήσει τη δική τους έρευνα.

Ο Φέτελ ολοκλήρωσε το Grand Prix Ισπανίας στην 11η θέση, ακολουθώντας πολύ διαφορετική στρατηγική από τους υπόλοιπους οδηγούς. Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Μονακό, στο διάστημα 27-29 Μαΐου, με τον Γερμανό να έχει τερματίσει εντός της πρώτης 5άδας σε κάθε αγώνα που έχει ολοκληρώσει στο Πριγκιπάτο.

Η Aston Martin AMR22 εμφανίστηκε πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τα προηγούμενα Grand Prix. Η μεγάλη αναβάθμιση που έφερε στην πίστα της Βαρκελώνης η βρετανική ομάδα άλλαξε την εμφάνιση της AMR22, που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τη Red Bull RB18. Για το λόγο αυτό η FIA πριν από τον αγώνα στην Ισπανία έκανε έλεγχο στο εργοστάσιο της ομάδας στο Σίλβερστον.

Σεμπάστιαν Φέτελ

Φωτογραφίες: Aston Martin

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!