Aprilia: Το SR GT 125 με όφελος 310 ευρώ (vid)

Aprilia: Το SR GT 125 με όφελος 310 ευρώ (vid)
Το νέο Urban Adventure scooter της Aprilia πλέον μπορεί να γίνει δικό σας σε ακόμα πιο δελεαστική τιμή.

Ένα από τα scooter που έκαναν αίσθηση στον κόσμο των δύο τροχών το 2022 ήταν το Aprilia SR GT 125. Η ιταλική φίρμα το έφερε στο προσκήνιο πρώτη φορά στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στον εξοπλισμό του, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον κόσμο του off-road διευρύνοντας τις δυνατότητες του scooter.

Το SR GT 125 είναι εξοπλισμένο με τον σύγχρονο i-get κινητήρα 125 κ.εκ. της Piaggio ο οποίος αποδίδει 14,75 ίππους και 12Nm ροπής. Διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο εκτός από τους χαμηλούς ρύπους και την άψογη διαχείριση της ισχύος, συνεργάζεται με σύστημα Start/Stop για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματους κιβωτίου ταχυτήτων CVT, ενώ οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης.

Aprilia

Η θέση οδήγησης του Aprilia SR GT είναι εμπροσθοβαρή με το φαρδύ, γυμνό τιμόνι μοτοσικλέτας να προσφέρει απόλυτο έλεγχο, ενώ η αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος διασφαλίζουν ότι θα ξεπεραστεί εύκολα κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης. Το εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm έχει διαδρομή 120mm, ενώ τα δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω έχουν διαδρομή 102mm. Τα φρένα αποτελούνται από έναν κυματιστό δίσκο 260mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Aprilia SR GT

Στον εξοπλισμό, το SR GT 125 διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό 25 λίτρων για ένα full face κράνος, USB θύρα φόρτισης, LCD οθόνη πληροφοριών και προαιρετικά σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω της εφαρμογής Aprilia MIA. Το νέο crossover scooter της Aprilia μπορείτε τώρα να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στη δελεαστική τιμή των 3.680 ευρώ.

Το βίντεο παρουσίασης του SR GT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!