Μια Harley Davidson από το Bronx (vid)

Μια Harley Davidson από το Bronx (vid)
Η Αμερικανική φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δεύτερο μοντέλο της με τον μικρότερο κινητήρα Revolution Max 975T.

Πριν από τρία χρόνια η Harley Davidson είχε παρουσιάσει δύο ολοκαίνουρια πρωτότυπα μοντέλα με έναν επαναστατικό τότε κινητήρα. Το ένα μοντέλο ήταν το Pan America 1250 το οποίο βγήκε στην παραγωγή το 2021 και το δεύτερο ήταν το Bronx το οποίο δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο της παραγωγής.

Από τη στιγμή που ανέλαβε την εταιρεία ο Γιόχεν Ζάιτς τα πλάνα της Harley Davidson έχουν επανέλθει σε πλήρη εξέλιξη, κάτι που είδαμε στα νέα μοντέλα cruiser της εταιρείας, στην παραγωγή του Pan America, στο ξεκαθάρισμα της LiveWire, αλλά και στην παραγωγή του πρώτου μοντέλου της φίρμας Nightster με τον μικρότερο κινητήρα 975T. Πλέον η εταιρεία από το Μιλγουόκι είναι έτοιμη να προχωρήσει στη δεύτερη μοτοσικλέτα με τον συγκεκριμένο κινητήρα το οποίο θα είναι το Bronx.

Harley Davidson

Το Bronx είναι ένα γυμνό roadster μοντέλο το οποίο έχει ως βάση το Pan America. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 των 975 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και 95Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ρύθμισης του φρένου του κινητήρα, ηλεκτρονικό γκάζι και πολλαπλές επιλογές χαρτογράφησης του κινητήρα.

Harley Davidson

Το πλαίσιο προέρχεται επίσης από το Pan America, ενώ οι αναρτήσεις είναι της KYB με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου. Το Bronx ίσως το δούμε μετά το καλοκαίρι να παρουσιάζεται από την Harley Davidson, ενώ είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της χρονιάς να δούμε και ένα νέο Pan America με τον μικρότερο κινητήρα των 975 κ.εκ.

Βίντεο με την πρώτη παρουσίαση του Bronx σε πρωτότυπη μορφή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!