Mercedes-Benz GLC: Πιο δυναμική και 100% υβριδική

Mercedes-Benz GLC: Πιο δυναμική και 100% υβριδική

Mercedes-Benz GLC: Πιο δυναμική και 100% υβριδική
Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει διαδικτυακά την 1η Ιουνίου τη νέα γενιά του μεσαίου πολυτελούς SUV, με τη συμμετοχή και οδηγού της Formula 1.

Σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί μέσω ειδικής πλατφόρμας αλλά και από τα social media της Mercedes-Benz θα γίνει η αποκάλυψη της νέας GLC. To δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας των premium μεσαίων SUV θα κυκλοφορήσει με εξηλεκτρισμένους κινητήρες και στάνταρ τετρακίνηση.

Η πρεμιέρα της νέας GLC έχει οριστεί για την Τετάρτη 1 Ιουνίου, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας https://media.mercedes-benz.com/GLC, ενώ θα είναι προσβάσιμη και μέσω των social media της γερμανικής μάρκας. Στο βίντεο που έχει γυριστεί για το λανσάρισμα του αυτοκινήτου συμμετέχει και ένας εκ των δύο οδηγών της Mercedes-AMG F1.

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι όλη η γκάμα θα είναι υβριδική, με κορυφαία τα plug-in hybrid μοντέλα που θα ξεπερνούν σε ηλεκτρική αυτονομία τα 100 χλμ. Έμφαση θα δοθεί στις δυνατότητες κίνησης εντός και εκτός δρόμου - με την στάνταρ τετρακίνηση 4MATIC να αυξάνει τα επίπεδα πρόσφυσης - και βέβαια στη συνδεσιμότητα και τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια θα συνδυάζεται με το ψηφιακό ταμπλό και το σύστημα πολυμέσων MBUX. Ανάμεσα στα επίπεδα εξοπλισμού της νέας GLC θα βρίσκεται και η AVANTGARDE Line.

Μέχρι το επόμενο teaser, η Mercedes-Benz δημοσίευσε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει τα πίσω φωτιστικά σώματα της GLC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!