Τον Σεπτέμβριο η γιορτή της Moto Guzzi (vid)

Τον Σεπτέμβριο η γιορτή της Moto Guzzi (vid)
Η Moto Guzzi ανακοίνωσε πως θα γιορτάσει - επιτέλους - τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της στις 8-11 Σεπτεμβρίου.

Η ιστορική φίρμα Moto Guzzi το 2021 έφτιασε ένα απίθανο ορόσημο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Το ιταλικό εργοστάσιο παρόλα αυτά δεν κατάφερε να γιορτάσει όπως θα ήθελε αυτή την επέτειο λόγω της πανδημίας, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το 2022 η Guzzi αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια διπλή μεγαλοπρεπή γιορτή στο εργοστάσιο του Mandello den Lario με την επιστροφή των Guzzi World Days και τον διεθνή αγώνα Citta Della Moto Guzzi.

Το ραντεβού των φανατικών της Moto Guzzi έχει οριστεί για τις 8-11 Σεπτεμβρίου και εκείνη την περίοδο θα επιστρέψει έπειτα από 11 χρόνια το GMG Guzzi World Days. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στα 100 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας.

Moto Guzzi

Οι δύο εντυπωσιακές εκδηλώσεις αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές για τους φανατικούς της Guzzi οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά στην μοναδική ιστορία της μάρκας, τις σπάνιες μοτοσικλέτες στο ανακαινισμένο Μουσείο, όλα τα νέα μοντέλα, αλλά και να νιώσουν σε κάθε γωνιά της λίμνης Κόμο την ατμόσφαιρα της εταιρείας με τον αετό.

Moto Guzzi

Η Moto Guzzi ιδρύθηκε το 1921 από τους Κάρλο Γκούζι, Τζιόρτζιο Παρόντι και Άντζελο Παρόντι και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μάρκες μοτοσικλέτας στην Ιταλία. Στο πέρασμα των χρόνων η εταιρεία έχει να επιδείξει πολλές καινοτομίες όπως την πρώτη μοτοσικλέτα με κεντρικό σταντ, την χρήση αεροδυναμικής σήραγγας και τον 8κύλινδρο κινητήρα. Από το 2004 η Guzzi έχει περάσει στα χέρια του Ομίλου Piaggio και έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα. Μάλιστα η εταιρεία ανακοίνωσε το 2021 ότι τα επόμενα χρόνια ετοιμάζει πολλές και σημαντικές αναβαθμίσεις όπως ένα νέο εργοστάσιο στο Mandello del Lario.

Το mini ντοκιμαντέρ της Moto Guzzi για τα 100 χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!