Τα highlights της πρεμιέρας του IAME Series Greece 2022 (vid)

Τα highlights της πρεμιέρας του IAME Series Greece 2022 (vid)
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο Kartodromo, σε ένα εντυπωσιακό video με καταιγιστικά πλάνα δράσης!

Η αυλαία του 2022 για το IAME Series Greece άνοιξε στο Kartodromo, με έναν χορταστικό πρώτο γύρο της σεζόν, όπου ο καιρός αποτέλεσε τον μεγαλύτερο αντίπαλο των ταλαντούχων οδηγών.

Η αφρόκρεμα του ελληνικού karting που συμμετέχει στον κορυφαίο ιδιωτικό θεσμό στην Ελλάδα, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει βροχή, κρύο και δυνατούς ανέμους!

IAME Series Greece 2022

Όλα αυτά αποτυπώνονται στο εντυπωσιακό video ανασκόπησης της πρεμιέρας της νέας σεζόν του IAME Series Greece. Πατήστε play για να απολαύσετε 3 λεπτά οδήγησης υπό δύσκολες συνθήκες αλλά και όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές σε κάθε κατηγορία.

Ανάμεσα τους ο νικητής στην κατηγορία X30 MINI, Αντώνης Βούρος (#27, Saganas Team, Birelart) και ο Έκτορας Τσέντας (#64, Zorri Motorsport Birelart Greece, Birelart) που επικράτησε στην Κλάση X30 MINI B.

IAME-2022-Rd1-X30Junior

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#126, Praga Zahos Karting, Praga) που επιβλήθηκε στην κατηγορία X30 JUNIOR, καθώς και ο νικητής της X30 SENIOR, ο Γιάννης Ντάφος (#234, Praga Zahos Karting, Praga).

Τέλος, του πολύπειρου Γιώργου Κατσίνη (#319, KR Bouriotis, Kart Republic), που ήταν ο νικητής της X30 MASTER που φέτος αποτελεί αυτόνομη κατηγορία.

Περισσότερα, πατώντας play…

Η συνέχεια είναι στις 29 Μαΐου, πάλι στο Kartodromo, ενώ το φυσικό «σπίτι» του θεσμού θα φιλοξενήσει και τον τρίτο γύρο της σεζόν του 2022, στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!