Ford: Μέσα στο 2023 το E-Transit Custom

Ford: Μέσα στο 2023 το E-Transit Custom

Ford: Μέσα στο 2023 το E-Transit Custom
Η Ford επεκτείνει την γκάμα των ηλεκτρικών van με το νέο E-Transit Custom.

Η επιτυχία που γνώρισε το ηλεκτρικό φορτηγό E-Transit έδωσε κίνητρο στην Ford να επιταχύνει την πορεία της προς την ηλεκτροκίνηση αποκαλύπτοντας πως μέσα στο 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Ford E-Transit Custom. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό van ενός τόνου το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην ομαλή μετάβαση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Ο σχεδιασμός του E-Transit Custom είναι εντελώς καινούριος με επαναπροσδιορισμένες αναλογίες. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED και το όχημα θα υποστηρίζεται από το λογισμικό, τις λύσεις φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro. Δυνατό σημείο του van είναι η αυτονομία η οποία φτάνει τα 380 χιλιόμετρα, ενώ υποστηρίζει ταχεία φόρτιση DC και πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης. Θα είναι εξοπλισμένο επίσης με το σύστημα ProPower Onboard το οποίο παρέχει ισχύ για την τροφοδοσία εργαλείων και συσκευών στον τόπο εργασίας.

Ford

Ο Χάνς Σέπ, Γενικός Διευθυντής της Ford Pro, δήλωσε: «Αυτή είναι μία στιγμή ορόσημο για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς και μία ακόμα πολύ σημαντική υλοποίηση των φιλοδοξιών μας στην Ford Pro. Το van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη μόλις έγινε αμιγώς ηλεκτρικό και με την υποστήριξη της μοναδικής one-stop-shop υπηρεσίας μας Ford Pro που ενισχύει την παραγωγικότητα, τα λειτουργικά οφέλη που θα φέρει στις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη δεν μπορούν να υπερεκτιμηθούν».

Ford

Η Ford ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2024, τέσσερα ακόμα νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα θα πλαισιώσουν το E-Transit van δύο τόνων ως μέρος της οικογένειας Transit, συμπεριλαμβανομένων των Transit Custom van και Transit Courier van, καθώς και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom και Tourneo Courier. Το E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν το Σεπτέμβριο.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!