Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος

Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 επιστρέφει στην Ευρώπη για δύο από τους εμβληματικούς αγώνες του.

Μετά το παρθενικό GP Μαϊάμι, που ήταν ο πρώτος από τους δύο φετινούς αγώνες στις ΗΠΑ, τα τζετ θα πάρουν πάλι μπροστά για να μπορέσει το πολυπληθές τσίρκο της Formula 1 να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο για τις εδώ υποχρεώσεις του. Αυτό που έρχεται μετά είναι αυτό που λέμε ένα «double header», δηλαδή αγώνες σε διαδοχικά Σαββατοκύριακα – κάτι που πλέον βλέπουμε πολύ συχνά σε ένα καλεντάρι με 22 ή 23 αγώνες.

Η αρχή γίνεται με το GP Ισπανίας στο Circuit de Catalunya, στη Βαρκελώνη, το 3ήμερο 20-22 Μαΐου. Ένας κλασικός πλέον αγώνας της Formula 1, σε μια πίστα που ομάδες και οδηγοί γνωρίζουν σαν την παλάμη τους, αφού έχουν πραγματοποιήσει εκεί χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών. Μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί το GP Μονακό. Στο φανταχτερό Μόντε Κάρλο γίνεται ο πιο ξεχωριστός αγώνας της χρονιάς και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το 3ήμερο 27-29 Μαΐου το γκλάμουρ και η πολυτέλεια θα υποσκελίσουν τη δράση στην πίστα.

Έτσι θα ολοκληρωθεί ένας γεμάτος δράση μήνας Μάιος, στον οποίο θα έχουν πραγματοποιηθεί τρία grand prix.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

GP Ισπανίας
20-22 Μαΐου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 16:00

GP Μονακό
27-29 Μαΐου
Ώρα έναρξης Ελλάδας): 16:00

Όπως πάντα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση από τις κατατακτήριες δοκιμές και από τον αγώνα μέσα από το LIVE του Gazzetta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!