Νεϊμάρ: Αποκάλυψε το μίνι ηλεκτρικό των 25.000 ευρώ (vid)

Νεϊμάρ: Αποκάλυψε το μίνι ηλεκτρικό των 25.000 ευρώ (vid)
Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πρεσβευτής της γερμανικής Next.e.GO Mobile SE, η οποία θέλει να ανοίξει εργοστάσιο και στην Ελλάδα.

Σε εκδήλωση στο Βερολίνο και με καλεσμένο τον Νεϊμάρ, η Next.e.GO Mobile SE παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας, η γερμανική εταιρεία είναι ένας μικρός κατασκευαστής ηλεκτρικών μοντέλων, που μάλιστα βρίσκεται εδώ και καιρό συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση για τη δημιουργία εργοστασίου στη χώρα μας.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν τράβηξε το σεντόνι από το e.wave X, ένα μίνι crossover με 2+2 θέσεις. Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων, ενώ η αυτονομία σε αστικό περιβάλλον φθάνει τα 240 χλμ. Η φόρτιση γίνεται μέσω επιτοίχιου φορτιστή (wallbox) 11 kW, όμως δεν ανακοινώθηκαν περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του μίνι ηλεκτρικού crossover.

e.wave X

Στο εσωτερικό συναντάμε ένα ψηφιακό ταμπλό 23 ιντσών, που ενώνει τον πίνακα οργάνων και την οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση κινητού και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Οι τιμές του e.wave X αρχίζουν από 24.990 ευρώ, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τα τέλη του 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!