Ford: High Tech η καμπίνα του νέου Raptor

Ford: High Tech η καμπίνα του νέου Raptor

Ford: High Tech η καμπίνα του νέου Raptor
Η σχεδίαση του εσωτερικού του νέου Ranger Raptor φέρει τη σφραγίδα της Ford Performance.

Το ανανεωμένο Ford Ranger Raptor έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές των φανατικών των pick up τόσο με την δυναμική του εμφάνιση όσο και με τις εκρηκτικές επιδόσεις του. Εκείνο που βάζει όμως το κερασάκι στην τούρτα στο νέο μοντέλο είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός της καμπίνας ο οποίος συνδυάζει το πλήρες ψηφιακό περιβάλλον με την ποιότητα και στην σπορτίφ αισθητική.

Η σχεδιαστική ομάδα της Ford συνεργάστηκε με το τμήμα Ford Performance προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο την εξαιρετική βάση του νέου Raptor. Η καμπίνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη, που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη στο σώμα τόσο όταν το όχημα στρίβει με υψηλές ταχύτητες στην άσφαλτο όσο και στις off-road περιπλανήσεις στην ύπαιθρο.

Ford

Πολύ ιδιαίτερος είναι και φωτισμός Code Orange στον πίνακα οργάνων, στις επενδύσεις και τα καθίσματα, ενώ το premium θερμαινόμενο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και την σπορ σχεδίαση διαθέτει χειριστήρια αλλαγών σχέσεων για το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο από χυτό μαγνήσιο, τα οποία ολοκληρώνουν τη σπορ αίσθηση. Σημαντική δουλειά έχει γίνει και στο ψηφιακό περιβάλλον του Ranger Raptor με δύο high tech οθόνες να δεσπόζουν στο εσωτερικό.

Ford

Η μία οθόνη είναι 12,4 ιντσών και δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό, ενώ η κεντρική είναι 12 ιντσών και προέρχεται από την ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οι οθόνες υποστηρίζουν ιδανικά τα συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου – και φυσικά το προηγμένο SYNC 4A νέας γενιάς της Ford που προσφέρει ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα 360-μοιρών 3 που διευκολύνει το παρκάρισμα τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αυτής.

Ford Ranger Raptor

Τα συστήματα του Ford Ranger Raptor είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθούν τις εξελίξεις του μέλλοντος. Μέσω του Ford Power-Up χάρη στο και χάρη στο ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect μπορεί να προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού όποτε αυτές είναι διαθέσιμες. Σημαντική δουλειά έχει γίνει και στο κομμάτι της εργονομίας με πολλούς έξυπνους και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους που κάνουν την συμβίωση με το Ford εύκολη και άνετη.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!