Ford: Η φιλοσοφία Built Ford Tough του νέου Raptor

Ford: Η φιλοσοφία Built Ford Tough του νέου Raptor

Ford: Η φιλοσοφία Built Ford Tough του νέου Raptor
Το νέο Ford Ranger Raptor είναι σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει ανάμεσα στα pick up νέας γενιάς.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο Ford Ranger Raptor προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια τόσο για τον ανανεωμένο σχεδιασμό του όσο και για τις δυναμικές του επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου. Δεν είναι τυχαίο πως το pick-up της Ford είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σε πολλές μεγάλες αγορές του κόσμου επιβεβαιώνοντας την επιμονή της Ford στα βασικά στοιχεία κατασκευής του.

Ford

Το νέο Raptor βασίζεται σε ένα τρίπτυχο το οποίο χαρακτηρίζει τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό σχεδιασμό του. Είναι επιβλητικό, τολμηρό και δυναμικό και βασίζεται στην επιτυχημένη συνταγή της φιλοσοφίας «Built Ford Tough». Σημείο αναφοράς και συγχρόνως πηγή έμπνευσης της εξωτερικής αισθητικής της νέας δημιουργίας της Ford Performance, είναι τα τονισμένα φτερά και ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός σχήματος C των φωτιστικών σωμάτων ο οποίος μπαίνει για πρώτη φορά στη σειρά Raptor.

Ford

Στο εμπρός μέρος δεσπόζει επίσης το λογότυπο Ford στην σκουρόχρωμη μάσκα, ο ανθεκτικός, ανεξάρτητος προφυλακτήρας και η αλουμινένια ποδιά που προστατεύει υποδειγματικά το κάτω μέρος του νέου V6 κινητήρα βενζίνης της Ford. Στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου βρίσκουμε τα προτεταμένα φτερά του νέου Ranger Raptor, τα οποία καλύπτουν τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών που συνδυάζονται με αποκλειστικά all terrain ελαστικά υψηλών επιδόσεων.

Το Ford Ranger Raptor νέας γενιάς είναι ένα μοναδικό όχημα στην κατηγορία των pick-up με τη δική του ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα που το διαφοροποιούν από κάθε άλλο όχημα του είδους. Ο Ντέιβ Ντιούετ, Διευθυντής Σχεδιασμού του Ranger Raptor, τόνισε: «Κάθε τι που είναι σχεδιασμένο για το νέο Ranger Raptor βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο. Επικοινωνούμε αυτά που μπορεί να κάνει το Raptor και μόνο με την εμφάνισή του».

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!